Aktualno

VESELO I STRUČNO MJESTO Treći Baseline-ov ‘Tjedan otvorenih vrata’

VESELO I STRUČNO MJESTO Treći Baseline-ov 'Tjedan otvorenih vrata'

Već su četiri godine prošle otkako smo otvorile vrata našeg kabineta u Uvali Lapad – veselo i stručno mjesto za pravovaljanu i pravovremenu podršku i savjetovanje obiteljima djece s teškoćama u razvoju i/ili ponašanju, (psiho)terapijski rad s djecom te edukaciju roditelja, stručnjaka, svih osoba i zanimanja doktaknutih ovom tematikom.

Ponosni smo da je Kabinet za razvojnu procjenu i podršku Baseline prva i jedina privatna edukacijsko-rehabilitacijska praksa u Dubrovniku i Županiji, ovlaštena od Ministarstva socijalne politike i mladih za pružanje socijalnih usluga: rana intervencija, savjetovanje i pomaganje, pomoć u kući, psihosocijalna podrška, pomoć pri uključivanju u programe odgoja i redovitog obrazovanja.

Povodom našeg 4. rođendana i ove godine organiziramo Baseline-ov Tjedan otvorenih vrata od 6. do 10. svibnja u 18 sati sa zanimljivim besplatnim predavanjima i radionicama namijenjenim prvenstveno roditeljima. Sve teme su svakodnevne, pomno birane i vjerujemo od velike pomoći za izazov zvan ‘roditeljstvo’.

Uz sav naš rad i svakodnevicu posvećenu djeci s razvojnim, ponašajnim, emocionalnim i odgojnim teškoćama i njihovim obiteljima, svjesni uloge i odgovornosti roditelja i obitelji u današnjem društvu, odlučili smo ove dane posvetiti upravo tome.

Iskustva sa prijašnjih predavanja ukazuju na veliku potrebu roditelja za ovakvim događanjima ali i za dodatnim stručnim usavršavanjem svih onih koji su uključeni u odgoj i razvoj djece od najranije dobi te je stoga ovo naš doprinos široj zajednici kako bi pridonijeli očuvanju mentalnog zdravlja djece sa područja našeg Grada i Županije.

3. Baseline-ov Tjedan otvorenih vrata 2019. PROGRAM

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist