Aktualno

VESELO I STRUČNO MJESTO Treći Baseline-ov ‘Tjedan otvorenih vrata’

Već su četiri godine prošle otkako smo otvorile vrata našeg kabineta u Uvali Lapad – veselo i stručno mjesto za pravovaljanu i pravovremenu podršku i savjetovanje obiteljima djece s teškoćama u razvoju i/ili ponašanju, (psiho)terapijski rad s djecom te edukaciju roditelja, stručnjaka, svih osoba i zanimanja doktaknutih ovom tematikom.

Ponosni smo da je Kabinet za razvojnu procjenu i podršku Baseline prva i jedina privatna edukacijsko-rehabilitacijska praksa u Dubrovniku i Županiji, ovlaštena od Ministarstva socijalne politike i mladih za pružanje socijalnih usluga: rana intervencija, savjetovanje i pomaganje, pomoć u kući, psihosocijalna podrška, pomoć pri uključivanju u programe odgoja i redovitog obrazovanja.

Povodom našeg 4. rođendana i ove godine organiziramo Baseline-ov Tjedan otvorenih vrata od 6. do 10. svibnja u 18 sati sa zanimljivim besplatnim predavanjima i radionicama namijenjenim prvenstveno roditeljima. Sve teme su svakodnevne, pomno birane i vjerujemo od velike pomoći za izazov zvan ‘roditeljstvo’.

Uz sav naš rad i svakodnevicu posvećenu djeci s razvojnim, ponašajnim, emocionalnim i odgojnim teškoćama i njihovim obiteljima, svjesni uloge i odgovornosti roditelja i obitelji u današnjem društvu, odlučili smo ove dane posvetiti upravo tome.

Iskustva sa prijašnjih predavanja ukazuju na veliku potrebu roditelja za ovakvim događanjima ali i za dodatnim stručnim usavršavanjem svih onih koji su uključeni u odgoj i razvoj djece od najranije dobi te je stoga ovo naš doprinos široj zajednici kako bi pridonijeli očuvanju mentalnog zdravlja djece sa područja našeg Grada i Županije.

3. Baseline-ov Tjedan otvorenih vrata 2019. PROGRAM

Pročitajte još

LUČKA UPRAVA O KORONAVIRUSU ‘Pratimo situaciju ususret prvom kruzeru’

Andrea Falkoni Račić

IZ HGK PORUČUJU: ‘Gospodarstvenici moraju biti oprezni, ali mjesta panici nema’

Dulist

ZRAČNA LUKA DUBROVNIK ‘Nije došlo do otkazivanja letova, ali bilježimo pad prometa putnika’

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija