Natrag
18.2.2019 20:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Veselica i gužvica na lapadskom “gumnu”

27.7.2012 @ 23:32 Andrea Falkoni Račić Aktualno
22;22

Podijelite:

Tratamenat povodom otvaranja novouređenog kružnog toka na Pošti Lapad organizirao je večeras Gradski kotar Lapad.

Razlog je navode zahvala građanima za strpljenje tijekom izvođenja radova na pošti Lapad kada smo svi bili svjedoci učestalih gužvi. No, prije bi rekli da je ovo tek jedno u nizu predizbornih "tratavanja" koje nam slijede. Pa i nije da su Dubrovčani pretjerano zadovoljni načinom na koji je kružni tok riješio prometne gužve u tom dijelu Dubrovnika.
 
Ali neka ima bude. Nadamo se samo da nisu puno novaca potrošili jer ipak je kriza.
 
I dok su se građani sladili raznim delicijama i uživali u pjesmama klape Subrenum, gradonačelnik Andro Vlahušić im je obećao još nekoliko stvari.
– Na jesen ćemo urediti šetnicu Nika i Meda Pucića, ulicu Iva Vojnovića i mnoge druge ulice. Dubrovnik zaslužuje da i u komunalnom dijelu bude najljepši grad – kazao je. Zanimljivo je spomenuti da je dok je trajao tratamenat, nastala i gužvica na kružnom toku na pošti Lapad.
 
A kako je bilo i tko je sve bio na tratamentu, pogledajte u fotogaleriji naše Nore Novak.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana