Crna kronika

VESELA PROSLAVA Milkovićevim svatovima i Torcidašima prekršajne kazne

VESELA PROSLAVA Milkovićevim svatovima i Torcidašima prekršajne kazne

Dva vesela svata s vjenčanja Pera Milkovića, dubrovačkog gradskog vijećnika iz redova HDZ-a, koji su tijekom svadbene proslave na Mostu dr. Franja Tuđmana zapalili ‘bengalke’ te zaustavili promet, prekršajno su kažnjeni, neslužbeno saznaje DuList.

Naime, kako javlja dubrovačka policija, dvojica su mladića u popodnevnim su satima 10. veljače šetnjom kolnikom Jadranske magistrale na Mostu dr. Franja Tuđmana s aktiviranim pirotehničkim sredstvima prouzročili gužvu u prometu. Tako su ‘zaradili’ prekršajnu kaznu zbog nezakonitog posjedovanja i upotrebe pirotehničkih sredstava, ali i temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Za nezakonito posjedovanje i upotrebu pirotehničkih sredstava prekršajno je kažnjena i četvorka koja je uvečer 27. veljače također aktivirala pirotehnička sredstva čije je posjedovanje i uporaba zakonom zabranjena. Dogodilo se to u povijesnoj jezgri, točnije pred crkvom sv. Vlaha, a neslužbeno se može saznati da je riječ o članovima navijačke skupine Torcida.

-Zbog sumnje da su počinili prekršaj iz čl. 62. Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja sva šestorica mladića prekršajno su sankcionirana dok su dvojica mladića zbog zaustavljanja prometa prekršajno sankcionirani i sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama – ističu iz policije.

Foto: ilustracija

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist