Natrag
21.2.2019 11:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Velolučki veslači osvojili 16 medalja

8.4.2013 @ 12:45 Dulist Sport

Podijelite:

Treća kup regata veslačkih klubova "Gusar" i "Mornar" iz Splita, "Marina Kaštel" iz Kaštela ,"Krka" iz Šibenika, "Jadran" iz Zadra, "Biokovo" iz Makarske, "Jelsa" iz Jelse, "Neptun" iz Dubrovnika, "Dupin" iz Tisnog i "Ošjak" iz Vela Luke održala se 6. travnja.

Veslači VK "Ošjak" iz Vele Luke završili su natjecanje s osvojenih 16 medalja i to šest zlatnih, pet srebrenih i pet  brončanih.

Samac kadetkinja Ivana Jurković osvojila je prvo mjesto, samac kadet Antonio Šeparović također, kao i samci mlađi juniori Teo Padovan i Ivan Burmas i samac juniorka Marina Valentić. Dvojac na pariće mlađi juniori Leon Surjan i Stipe Trojanović osvojili su prvo mjesto.

Samac mlađi kadeti Stipe Padova i Antonio Burmas osvojili su drugo mjesto. Samac za kadetkinje Maja Petković osvojila je drugo mjesto, kao i samac za mlađe juniorke Josipa Jurković. Drugo mjesto za samac seniore odnio je Toni Cetinić. Treće mjesto za samac juniori osvojili su Marko Prižmić i Toni Cetinić.

U samcima za seniorke Marina Valentić nosi treće mjesto, a treće mjesto odnijeli su i dvojac na pariće juniori Marko Prižmić i Andrija Burmas Samac kadet za treće mjesto je Neno Valantić.

U ukupnom poretku Velolučki veslači zauzeli su odlično drugo mjesto. Ovo je još jedan uspjeh u nizu uspjeha  mladih veslača i veslačica VK "Ošjak", koji će nastaviti bogatu tradiciju svojih prethodnika.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana