Natrag
18.2.2019 11:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Velolučki maslinari osvojili četiri medalje

25.3.2013 @ 11:04 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Velolučki maslinari i ove su godine već tradicionalno sudjelovali na 15. Jubilarnoj međunarodnoj manifestaciji maslinara i uljara, u Tučepima i Gradacu.

Udruga maslinara Vele Luke zadovoljna je i ponosna na osvojena brojna priznanja, među kojima se posebno ističu dvije zlatne medalje, jedna srebrena i jedna brončana. A najveći uspjeh postigao je Jadran Zlokić, vlasnik uljare ""Zlokić"d.o.o Vela Luka, koji je dobio Priznanje za preradu šampionskog otvorenog maslinovog ulja.

U ocjenjivanju kvalitete maslinovih ulja na ovogodišnjem jubilarnom "Noćnjaku", prvi put sudjelovalo je osam panelista iz Vele Luke, koji su službeno registrirani kušači maslinova ulja u Ministarstvu poljoprivrede.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana