Aktualno

Velimir Lupret: Ozljede pretučene žene su teške, ne mogu ni špekulirati čime su nastale

Velimir Lupret: Ozljede pretučene žene su teške, ne mogu ni špekulirati čime su nastale

U Župi dubrovačkoj sinoć se dogodio nezapamćen zločin.

Naime, 41-godišnji Ilija K. gotovo je do neprepoznatljivosti izmasakrirao svoju 35-godišnju suprugu. Prema neslužbenim informacijama on joj je slomio čeljust, izrezao lice, polomio zube, oštetio dušnik, a ozlijede su zabilježene i na drugim djelovima lubanje.

Pacijentica je u 13 sati prevezena u Split, a u Općoj bolnici Dubrovnik unesrećenu ženu liječio je prof. Velimir Lupert, pročelnik Službe za kirurgiju.
-Pacijentica je primljena u noći s 12. na 13. kolovoza. Obrađena je na otorinolaringologiji s brojnim ozljedama lica. Slomljena joj je čeljust, i brojne druge kosti lica. Ozlijeđen joj je i dišni put i napravljena traheotomija. Ima i jedan pneumotoraks (ozljeda pluća), a trenutno je stabilno. Prevezena je u Split kako bi njezine ozljede mogle biti zbrinute na maksilofacijalnoj kirurgiji – rekao je profesor Velimir Lupert.

-Ona ima posjekotine na licu nakon brojnih ozljeda koje su takve da su mogle lako i nogom nastati. To će morati vještaci dalje utvrditi, ne mogu to reći – istaknuo je Lupert koji je na naš upit potvrdio kako je monstrum ženi otkinuo nos.

Inače, riječ je o obitelji s troje djece, a počinitelj je recidivist i alkoholičar otprije poznat Centru za socijalni rad i Prekršajnom sudu. Kako neslužbeno doznajemo, upravo zbog obiteljskog nasilja ona je već bila u sigurnoj kući u Zagrebu, gdje je provela šest mjeseci nakon čega se vratila nasilniku.
Prema neslužbenim informacijama, ženu je u bolnicu tek ujutro doveo susjed kojeg je pozvao sam nasilnik nakon čega je pobjegao. Agonija koju je proživljavala tokom noći teško se može i zamisliti.

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist