Sport

VELIKO SRCE JUGAŠA Posjetili Pava Hađiju i male pacijente KBC-a

VELIKO SRCE JUGAŠA Posjetili Pava Hađiju i male pacijente KBC-a

Slobodan dan nakon utakmice protiv Mladosti, prije odlaska u Rijeku, jugaši su iskoristili za posjet Pedijatrijskoj klinici za hematologiju i onkologiju KBC Zagreb. A posjetili su i našeg sugrađanina Pava Hađiju koji je na Badnjak 2014. teško nastradao u prometnoj nesreći kod ljetnikovca Kaboga u Batahovini.

Delegaciju Juga, trenera i igrače, dočekalo je lječničko osoblje klinke predvođeno predstojnikom Ernestom Bilićem. Zanimljivo je što je Bilić inače rođeni Dubrovčanin, koji je jedan dio svog djetinjstva proveo u Gružu igrajući za mlađi naraštaj Juga.

Mali pacijenti dobili su i poklone, a najviše su ih oduševile lopte u Jugovim bojama.

Jugov centar Luka Lončar, koji zna s kakvim se problemima suočavaju djeca i roditelji s obzirom da je njegova kćer Paola jedna od pacijentica klinike, kaže:
– Sam posjet puno je pomogao djeci jer smo ih uspjeli razveseliti, ali i nama jer smo shvatili da osim naših dnevnih ‘briga’ postoje i neke puno bitnije stvari u životu. Moja kćer još nije završila program, ali je na najboljem putu da pobijedi opaku bolest što bih od srca zaželio i svim ostalim pacijentima i njihovim roditeljima.

Tekst i foto: Jug.hr

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist