DuList IN

VELIKO OTVORENJE Kreće maraton senzacionalnih svjetskih gostovanja u Revelinu

VELIKO OTVORENJE Kreće maraton senzacionalnih svjetskih gostovanja u Revelinu

Ovog utorka je veliko otvaranje Revelin Festivala na kojem će nastupiti impresivna imena sa svjetske klupske scene. Jedan od najatraktivnijih festivala elektronske glazbe na Jadranu, Revelin Festival već godinama okuplja samo najveće zvijezde sa svjetske komercijalne DJ scene, dok istovremeno pruža podršku lokalnim i regionalnim DJ talentima.

Festival traje puna 3 dana, a na spektakularnom otvaranju nastupa svjetska DJ senzacija – Ofenbach. Dorian Lo i César de Rummel, koji čine dvojac Ofenbach iz Pariza, slavu su stekli hitom „Be Mine“, a poznati su i po remixevima pjesama glazbenog velikana Bob Sinclara, HyphenHyphena i Jamesa Baya. Uz preko 90 milijuna pregleda na YouTube-u hita „Be Mine“, duo Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu, čije pjesme Around the Fire i Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan.

Drugi dan Festivala nastupaju Miami Rockets i Vanillazi, a posljednji dan publiku će zabavljati dobitnik Grammy-a za najbolji dance i elektronički album godine, KUNGS.

Potražnja za ulaznicama je velika, stoga osigurajte svoju na vrijeme. Iste su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru svake večeri od 20:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj: 098 533 531.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist