Natrag
25.4.2019 08:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

VELIKO FINALE U REVELINU Ovim Dj-evima pripada budućnost!

4.9.2014 @ 13:49 Dulist dulist IN
12;12

Podijelite:

DANCElectric je sinoć u Culture Clubu Revelin zatvorio svoj program velikim finalom DJ natječaja, koji je ovog ljeta organiziran u suradnji s Mixcloudom.

Podsjetimo, DANCElectric je tijeko ljeta pružio priliku DJ-evima s područja EU da zasviraju u CC Revelinu, a u finalu su sinoć nastupili pobjednik, Francuz Steven Sanders, drugoplasirani Hrvat Joško Leoni te prošlogodišnji pobjednik Galinac Galinac.

Steven Sanders pripadnik je pariške elektronske scene, a nastupao je po mnogim francuskim klubovima. Njegov talent prepoznat je i izvan francuskih granica pa nastupa i na inozemnoj sceni. Sa produciranjem je započeo 2008. i uredno objavljuje podcast “Sound of Steven Sanders“ kako bi svoj talent širio izvan pariških i francuskih klubova. Nakon nekoliko objavljenih naslova i remixa priprema novi projekt „Dirty Land” koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni.

Uz ovu trojku nastupila je i domaća ekipa – Speed, Audiometric, dBA, PhiberOptic te naravno glavni dirigent projekta DANCElectricPHILIPE.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana