DuList IN

VELIKO FINALE U REVELINU Ovim Dj-evima pripada budućnost!

VELIKO FINALE U REVELINU Ovim Dj-evima pripada budućnost!

DANCElectric je sinoć u Culture Clubu Revelin zatvorio svoj program velikim finalom DJ natječaja, koji je ovog ljeta organiziran u suradnji s Mixcloudom.

Podsjetimo, DANCElectric je tijeko ljeta pružio priliku DJ-evima s područja EU da zasviraju u CC Revelinu, a u finalu su sinoć nastupili pobjednik, Francuz Steven Sanders, drugoplasirani Hrvat Joško Leoni te prošlogodišnji pobjednik Galinac Galinac.

Steven Sanders pripadnik je pariške elektronske scene, a nastupao je po mnogim francuskim klubovima. Njegov talent prepoznat je i izvan francuskih granica pa nastupa i na inozemnoj sceni. Sa produciranjem je započeo 2008. i uredno objavljuje podcast “Sound of Steven Sanders“ kako bi svoj talent širio izvan pariških i francuskih klubova. Nakon nekoliko objavljenih naslova i remixa priprema novi projekt „Dirty Land” koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni.

Uz ovu trojku nastupila je i domaća ekipa – Speed, Audiometric, dBA, PhiberOptic te naravno glavni dirigent projekta DANCElectricPHILIPE.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist