DuList IN

VELIKO FINALE Mikulići imaju pobjednika, Toni Mostahinić šarmirao Konavle

VELIKO FINALE Mikulići imaju pobjednika, Toni Mostahinić šarmirao Konavle

Uzbudljivo je bilo i ove godine na velikom finalu Konovizije. Šesnaest vrhunskih natjecatelja koji su svoje mjesto u finalu osigurali kroz dosadašnje natjecanje borilo se za laskavu titulu pobjednika. Ovoga puta pobjedu je odnio mladi Toni Mostahinić s pjesmom ‘Sve još miriše na nju’.

Od samog početka bilo je jasno kako je ovogodišnja Konovizija glazbeni spektakl koji plijeni pažnju publike. Tako se ovoga petka u Domu kulture Gruda održala i finalna večer glazbenog natjecanja. Za titulu pobjednika Konovizije borilo se 16 natjecatelja koji su ponosno predstavljali boje svojih mjesta. Večer je otpočela zabavnim pregledom godine prošlogodišnjeg pobjednika Mata Dimnića ‘Oluje’. Bilo je tu svega, od njegovog posjeta predsjednici, druženja s nogometašima pa sve do razuzdanog života u SAD-u i bogate godine koja se nije nikada dogodila.

Večer je otvorio Stijepo ‘Pepi’ Đerđi s pjesmom uvijek popularnog Miša Kovača ‘Odavno više ne plačem zbog tebe’. Uz glasne uzvike ‘Ajmo Pepi!’ večer se nastavila u zabavnom tonu. Posebno se istaknuo i don Tihomir ‘Tiho’ Šakota koji je svoj nastup upotpunio s tradicionalnom konavoskom nošnjom. Miljenik publike, ali i ostalih kandidata mladi Božo Brailo ‘zapalio’ je publiku svojom srčanom izvedbom pjesme ‘Gavran’. Mnogima favorit, Toni Mostahinić još jednom je pokazao svoje vještine i šarmirao publiku izvedbom pjesme ‘Sve još miriše na nju’. Večer je završio Luka Rilović koji je izveo pjesmu ‘Nitko nema dva života’.

Nakon kratke pauze došlo je i vrijeme za glasovanje. Publika za malim ekranima imala je priliku glasovati SMS-om za svoj odabir, dok je pobjednika birao stručni žiri mjesta iz kojih su došli svi natjecatelji Konovizije. Sav prihod od SMS poruka ide u humanitarne svrhe pomoći malom Neviu, a publika je tako za svoju miljenicu natjecanja odabrala Katarinu Pavlović iz Zastolja.

Svi kandidati pokazali su svoje vokalne, ali i scenske vještine. Tako se u nastupima moglo pronaći svega od brusilica, doktora i zločestih dečkiju do majica s natpisima, perika i cvijeća. Publika je svoj posao svakako odradila na razini pa su se dvoranom tijekom noći vijorili brojni transparenti vatrenih navijača.

Nakon neizvjesnog glasovanja svih mjesta kandidata Konovizije pobjednik je i prije samog kraja bio vrlo jasan. S visokih 124 boda pobjedu je odnio Toni Mostahinić.

-Predstavili smo Konavle na jedan najbolji mogući način. Od ljudi u publici, naših voditelji, natjecatelja koji su svoj posao odradili bez greške, do benda koji je neumorno i savršeno svirao sve je odrađeno na jednom visokom nivou. Hvala velika što smo pokazali svima što su Konavle i koliko mi možemo – poručio je i sam Mostahinić nakon proglašenja pobjednika.

Za kraj pobjednik je još jednom zapjevao svoju pjesmu, a na pozornici su mu se pridružili i ostali kandidati. Konovizija je završila, a publika i natjecatelji svoju su zabavu preselili u Wine bar Volat gdje su se zabavljali do dugo u noć. U finalu su sudjelovali: Marija Stojanović, Božo Brailo, Toni Mostahinić, Katarina Pavlović, Vlaho Kordić, Stijepo Đerđi, Davor Čupić, Jakša Ćebo i Kristina Knežević, Pero i Mato Barbijer, Nikša Fiorović, Miho Trković, Vlaho Baule, Stanka Vodopić, Tihomir Šakota, Darko Stipić i Luka Rilović.

Kako je izgledala ovogodišnja spektakularna Konovizija pogledajte u našoj foto i video galeriji.

 

 

 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist