DuList IN

VELIKO FINALE IZA ROKA Prvo mjesto u graničaru za ekipu Prijeko/Peline!

VELIKO FINALE IZA ROKA Prvo mjesto u graničaru za ekipu Prijeko/Peline!

Prve Gradske ulične igre ušle su u svoje veliko finale, a ove su subote gradske ekipe odmjerile snage u graničaru i to Iza Roka. Prvo mjesto osvojila je ekipa Prijeko-Peline, drugo mjesto Roko. Inače, u ovoj mnogima omiljenoj i dragoj igri iz djetinjstva okušalo se šest ekipa. Prvu ‘utakmicu’ igrali su ‘Nesvrstani i Bulevar, drugu Sveta Marija 2 – Pile, treću pak Karmen 2 – Zlatni Potok, četvrtu Prijeko/Peline 4 – Prijeko/Peline 2, petu Prijeko/Peline 1 – Prijeko/Peline 3 i šestu Roko – Lapad. Igrače su podržavali brojni navijači te su se svi tako zabavili i prisjetili se dana kada se graničar igrao po gradskim ulicama.

Veliko finale Gradskih uličnih igara nastavlja se ove nedjelje. Najprije će se u 9.15 ispred Gradske kafane igrati na frnja, a svoje vještine pokazat će Maro i Ante Đapić (Prijeko/Peline), Mirela Cosmai (Pile i Marin Krstulović (Prijeko/Peline). Zatim će se u 17.30 ispred sv. Vlaha igrati ‘na puca’. Snage će odmjeriti Donald Begu (Prijeko/Peline) Dino Brigović (Centar), Martina Nodilo (Sveta Marija), Vinko Prizmić (Pile), Luko Besjedica (Prijeko/ Peline), Robert Kralj (Sveta Marija), Nikša Šimunović (Sveta Marija) i Marko Giljača (Ploče).

Zadnje finale bit će ono ‘na lastike’ i to u 18.15 ispred crkve sv. Vlaha. U lastici će se okušati Katarina Nadramija/Ante Perović (Zlatni Potok), Deša Ficović Kosović/Srđan Preljević (Roko), Tanja Perović/Andrea Klečak (Roko) i Maja Besjedica/Lora Dunovska (Roko).

Foto: Vedran Levi

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist