DuList IN

Veliki spektakl u režiji Fatboy Slim-a

Veliki spektakl u režiji Fatboy Slim-a

Dvije britanske legende, Fatboy Slim i Tom Jones odavno su potvrdili dolazak u najljepši Grad na svijetu, Dubrovnik. Ulaznica još uvijek ima ponešto u pretprodaji, stoga požurite po svoje za Fatboy Slima u ured Revelina.

Noćni život u Gradu ovog ljeta dobiva novu dimenziju, očekuje se dolazak mnogobrojnih glazbenih zvijezda. Polako, ali sigurno Dubrovnik kuca na vrata svjetskim producentima, menadžerima i izvođačima. Najvatrenije zabave na Jadranu bit će ovo ljeto u Dubrovniku. Nakon Tom Jonesa koji gostuje 1. srpnja na Stradunu, u noćni klub Revelin stiže jedan od najvećih svjetskih DJ imena svih vremena, Fatboy Slim. Veliki spektakl u režiji Fatboy Slim-a najavljen je u utorak, 23. srpnja. Ulaznice su još uvijek dostupne u pretprodaji.

Vrhunski zabavljač, showman, partijaner – Fatboy Slim će zasigurno pripremiti najbolji ljetni party u Dubrovniku. Njegova dugogodišnja karijera je nevjerojatna. Na sceni je još od 1990-ih ali još uvijek je vrlo aktivan i energičan. Iza sebe ima više od tisuću nastupa na raznoraznim događanjima, festivalima, noćnim klubovima, a punio je i mnoge stadione diljem svijeta.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist