DuList IN

VELIKI SLAVLJENIČKI KONCERT Bojan Jambrošić slavi prvih deset godina glazbene karijere

VELIKI SLAVLJENIČKI KONCERT Bojan Jambrošić slavi prvih deset godina glazbene karijere

Još nas samo dva dana dijeli do velikog slavljeničkog koncerta Bojana Jambrošića kojim obilježava prvih deset godina glazbene karijere! U petak 15. studenog, u zagrebačkom klubu History, Bojan će na najljepši mogući način proslaviti ovaj značajan događaj. Uz prijatelje i vjerne fanove, pridružit će mu se i pet dama iznimnog glasa, a otkrio nam o kome je riječ.

-Svaka gošća koja će se pojaviti na koncertu je veliki dio mog glazbenog puta u ovih 10 godina. Danijelu Pintarić znam najduže jer su nam se putevi presreli prije 15 godina kada smo sudjelovali u jednom showu, kasnije smo glumili u mjuziklu ‘Legenda Ružice Grada’, a uslijedilo je puno zajedničkih nastupa i pjesama među kojima je ‘Vrijeme predaje’ s kojom smo se predstavili na ovogodišnjoj Dori. S Manuelom Svorcan sam također povezan i glazbeno i glumački, ali prvenstveno prijateljski. Znamo se već deset godina, zajedno glumimo u dječjem mjuziklu ‘Mi o vuku’, a ona trenutno puni glazbeni eter pjesmom ‘Zamisli’. O Kim Verson i meni ne trebam previše govoriti jer su nas ljudi već često puta mogli vidjeti zajedno. Tu su dva dueta, dvije predstave, kulinarski show i ljubav prema glazbi koji nas vežu zajedno. Sigurno je veliki dio mog glazbenog puta, a vjerujem da će još biti prilika da zajedno surađujemo i stvaramo glazbu. Ashley Colburn znam najkraće od svih, ali mi se, moram priznati, najbrže uvukla pod kožu svojim osmijehom i dobrotom. Upoznali smo se u showu ‘Zvijezde pjevaju’ i nitko nije mogao ni slutiti da će to uroditi velikim prijateljstvom, a i duetom. Ana Radelić je djevojka za koju ćete jos sigurno čuti. Proteklih četiri godine ona je dio skoro svakog mog nastupa, kao prateći vokal, a zajedno nastupamo i kao dio New York benda. Volim njezinu boju glasa i način pjevanja i vjerujem da će na koncertu svi ostati ugodno iznenađeni kad je čuju. Sve ove djevojke su prvenstveno moje prijateljice, a tek onda glazbeno-kazališne kolegice. Za svaku mogu reći da će donijeti nešto posebno na ovaj koncert i upotpuniti ovo moje desetogodišnje slavlje! – rekao je Bojan.

Povodom ovog slavljeničkog koncerta, Kim Verson je istaknula da je jako sretna zbog Bojanovih deset uspješnih godina na glazbenoj sceni.

-Veliko mi je zadovoljstvo sudjelovati na njegovom koncertu gdje ćemo otpjevati zajednički duet ‘Nismo uzalud ovom cestom hodali.’ Bojana i mene veže jako puno glazbenih priča koje će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju. Puno puta smo zajedno nastupali i glumili u mjuziklima, a i privatno smo kliknuli od samih početaka. Od srca mu želim još jako puno uspješnih godina i lijepih pjesama. Nadam se da ćete 15.11. doći u što većem broju podržati našeg Bojana jer je to svojim talentom i trudom itekako zaslužio – rekla je Verson.

Uhvatili smo i Manuelu Svorcan koja će s Bojanom će otpjevati ‘Voli me još ovu noć’, duet kojeg originalno izvodi Carla Belovari, a o nadolazećem koncertu i Bojanu poručuje kako bi se o njemu moglo itekako puno pisati.

-Poznajemo se 10 godina i mislim da je to sad jedno dugo i lijepo prijateljstvo. Kad god me netko pita za njega prva stvar kojom ga okarakteriziram je – dobar. Predivna osoba, još bolji prijatelj, iznimno radišna osoba, super partner i kolega za posao, i apsolutno talentiran. Tom čovjeku ide sve! O pjevanju ne moramo puno pričati, njegov glas i pjesme poznajemo jako dobro, sve češće ga viđamo u glumi, ali taj čovjek i pleše! I sve mu ide odlično! I to ne govorim samo zato što mi je prijatelj, već je to stvarno istina. Ono što mene veseli je što oduvijek imamo poseban odnos i jednu internu komunikaciju, zezanciju koju nitko ne razumije osim nas. Znamo se satima smijati (ljudima bez razloga) ali nama jako smisleno. Uživam s njim igrati predstavu, a najviše od svega volim to što ga imam za prijatelja! – istaknula je Manuela Svorcan.

Bojan je pripremi glazbenog programa za ovu posebnu večer pristupio vrlo ozbiljno i nije imao lak zadatak odabrati pjesme kojima će nas provesti kroz svojih prvih deset godina. No jedno je sigurno, pripremio je najbolje od najboljeg, stoga u petak navečer dođite u History klub i zajedno s Bojanom, Kim, Danijelom, Manuelom, Anom i Ashley proslavite prvih deset glazbenih godina! – poručuju organizatori.

Foto: Goran Berović, Josip Ninković, Luka Sepčić

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist