DuList IN

VELIKI KONCERT U SOLITUDU Vojko V i TBF na Rap’n’Valamar festivalu

VELIKI KONCERT U SOLITUDU Vojko V i TBF na Rap'n'Valamar festivalu

Vojko V rekao je ‘može’ festivalu Ljeto u Valamaru te će s grupom TBF nastupiti na prvom izdanju jednodnevnog rap festivala Rap’n’Valamar u petak 30. kolovoza, u kampu Solitudo s početkom u 21 sat.

Glavni predstavnici splitske hip hop scene, The Beat Fleet, dolaze na Babin kuk u kamp Solitudo da nas podsjete na hitove koje pjevuše sve generacije. TBF je jedan od dugotrajnijih bendova na hrvatskoj sceni, poznat po hitovima od “Alles Gut”, “Malo san maka” do “Nostalgične”, “Fantastične”, “Šarenog artikla” i novijih hitova poput “Veseljka” i “Krista”. U dva desetljeća postojanja skupili su mnogo hitova i simpatija publike te su najpoznatiji ostali po humorističnim stihovima. Ovim ping-pongerima, kako ih hrvatska publika voli zvati, pridružiti će se i Vojko Vrućina a.k.a. Vojko V.
Vojko V splitski je reper i glazbeni producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša Metaka, a u 2018. je odlučio ponovno uploviti u solo vode, da bi iste te godine ostvario rekordan uspjeh rasprodavši malu dvoranu Doma sportova u sklopu zagrebačke promocije albuma prvijenca. Da je njegov povratak solo karijeri odlična odluka, pokazao je već njegov prvi single “Zovi čovika” koji je pregledan više od 700 000 puta u samo četiri mjeseca. Vojko će svim posjetiteljima prirediti „Pastu Italianu“ te ju dobro začiniti s hitovima kao što su „Kako to“, „Ne može“ i mnogim drugima.

Nesumnjivo je kako će ova kombinacija oduševiti sve ljubitelje rap glazbe te kako će kamp Solitudo biti pun, stoga kupite svoje ulaznice na vrijeme po cijeni od 80,00 kuna u pretprodaji i 100,00 kuna na dan koncerta u svim Valamarovim hotelima, na recepciji kampa Solitudo te online na Valamar Experience Concierge Internet stranici.

Osim odličnog Rap’n’Valamar festivala, svi ljubitelji smijeha opet će doći na svoje. Ljeto u Valamaru po treći puta dovodi Studio Smijeha koji će za vas izvesti Stand up & Improv night. Spontani nastupi, koji su svaki put novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima. Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče. Pripremite svoje najbolje fore jer će možda baš vaša biti dio priče koja će se graditi 31. kolovoza na Trgu od fontane u 21 sat. Ulaz je besplatan te će svim posjetiteljima biti osiguran i besplatan parking.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist