DuList IN

Velika završnica ‘Ljeta u Valamaru’ uz Parni valjak

Velika završnica 'Ljeta u Valamaru' uz Parni valjak

Nakon što su u Dubrovniku 15. rujna 2017. godine zatvorili Ljeto u Valamaru, ‘Runda 44’, velika slavljenička turneja grupe Parni valjak dovest će ih ponovno u Dubrovnik, u kamp Solitudo, u petak 13. rujna kako bi još jednom obilježili kraj najsadržajnijeg dubrovačkog ljetnog festivala.

Povodom izlaska novog albuma ‘Vrijeme’ i 44 godine zajedničkog rada banda, dečki ponovno kreću na turneju. U sklopu turneje Runda 44, band će obići sve najveće dvorane u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Cijela priča krenula je u lipnju iz Ljubljane, a nastavlja se u brojnim gradovima među kojima je i sam Dubrovnik.

Parni valjak osnovan je u Zagrebu 1975. godine, a tijekom svoje bogate karijere objavio je dvadesetak studijskih i nekoliko live albuma. Predvođen je osnivačem i autorom Huseinom Hasanefendićem Husom i pjevačem Akijem Rahimovskim koji su godinama njegovali zvuk koji publika sada prepoznaje već na prvi takt. Parni valjak jedan je od najuspješnijih i najpopularnijih bendova s ovih prostora, čiji se zvuk kroz godine mijenjao, ali je ostao vjeran svojim korijenima u rock glazbi.

Bend je ipak najpoznatiji po svojim vrhunskim koncertima, koje prati zvučna i scenska produkcija na svjetskoj razini i koji nerijetko traju i po tri sata, a na kojima publika uživa u brojnim hitovima iz bogatog repertoara benda, među kojima su “Sve još miriše na nju”, “Ugasi me”, “Jesen u meni”, “Prokleta nedjelja”, “Zastave”, “Stranica dnevnika”, “Ljubavna”, “Lutka za bal” i mnogi drugi.

Nakon dvije godine svi ljubitelji rocka moći će ponovno uživati još jednom u spektaklu kojeg priprema Parni valjak, stoga kupite svoje ulaznice na vrijeme po cijeni od 80,00 kuna u pretprodaji i 100,00 kuna na dan koncerta u svim Valamarovim hotelima, na recepciji kampa Solitudo te online na Valamar Experience Concierge Internet stranici.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist