Natrag
23.3.2019 19:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

VELIKA ZAPLJENA NA KARASOVIĆIMA Uhvatili ga s mačetama i ‘travom’

30.8.2018 @ 10:12 Dulist Crna kronika
3;3

Podijelite:

Na graničnom prijelazu Karasovići policija je u suradnji s Carinom zaplijenila preko 60 kilograma ‘trave’ i više od jednog kilograma hašiša.

Naime prema priopćenju PU dubrovačko-neretvanske, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Karasovići jučer, 29. kolovoza, oko 13,40 sati, pristupilo je osobno vozilo austrijskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak, državljanin Austrije.

Temeljitom graničnom kontrolom policijskih službenika Policijske postaje Gruda u suradnji s djelatnicima carine, posumnjalo se na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila. Pretragom je podvozju vozila pronađeno 56 paketa s ukupno 61,247 kg marihuane i 5 paketa s ukupno 1,101 kg hašiša. Pretragom je u vozilu pronađen i pištolj tzv. ‘plašljivac’ i dvije mačete.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, austrijski će državljanin, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave dok je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju prekršajno sankcioniran.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana