Aktualno

Vekselberg prodaje Belvedere? Novi potencijalni investitori na sastanku s gradonačelnikom

Gradonačelnik Mato Franković ovog se četvrtka sastaje s novim potencijalnim investitorima za obnovu hotela Belvedere. Najavio je to na nedavnom zboru građana kad je rekao da je došla nova inicijativa o obnovi hotela u postojećim gabaritima. Iako je rekao kako je riječ o vlasniku, na što su svi pretpostavili kako se radi o Viktoru Vekselbergu, ruski oligarh s tim sastankom i novom inicijativom nema veze. Postavlja se stoga pitanje hoće li Vekselberg prodati Belvedere?
-Vekselberg i njegova grupacija nisu uključeni u zadnje razgovore, ali ukoliko će mu netko ponuditi izlazak iz projekta, vjerojatno je da će o tome biti spreman razgovarati kao svaki normalan poslovan čovjek – potvrdio nam je konzultant Viktora Vekselberga u Hrvatskoj Davor Štern.
Podsjetimo, Viktor Vekselberg na javnoj je dražbi 2014. kupio ovaj razrušen hotel za 12,18 milijuna eura. Od tada pokušava realizirati njegovu obnovu, ali još uvijek bezuspješno.

Pročitajte još

BUDITE OPREZNI U utorak i srijedu velika opasnost od toplinskog vala

Dulist

PROVJERITE LOKACIJE Sanitat nastavlja sa zaprašivanjem komaraca

Dulist

DRAGA TRADICIJA Blagdan sv. Lovra proslavljen procesijom i misom na Lovrjencu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija