DuList IN

VEČERNJAKOVA RUŽA Hoće li Silente opet slaviti?

VEČERNJAKOVA RUŽA Hoće li Silente opet slaviti?

Po drugi put dubrovački bend Silente dobio je veliko priznanje za svoj rad, pristigla je nominacija za važnu nagradu Večernjakova ruža koja se dodjeljuje najuspješnijim osobama u protekloj godini.

Za razliku od prošlogodišnje nominacije u kategoriji Novo lice godine, ovoga puta prepoznati su kao renomirani zvuk i nominirani u kategoriji Glazbenik godine.

S izuzetno uspješnom 2015., u kojoj su objavili uspješan album Neće rijeka zrakom teći i odsvirali Tulum turneju rame uz rame s Bajagom i Instruktorima, grupa je godinu zaključila novogodišnjim koncertom na Stradunu.

Krajem siječnja očekuje se i premijera video spota za singl ‘Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)’ sniman na Gracu, u kojem su glavni statisti, prema želji Silentea, bili Dubrovčani. Ujedno bit će to pjesma kojom će Silente najaviti najveći koncert karijere koji će održati u Maloj dvorani Doma sportova 20. veljače.

Inače, u eteru će “Rekla si” nasljediti “Neobranjivo”, skladbu koja je obilježila jesen i ulovila više od 440 tisuća pregleda na YouTubeu.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist