DuList IN

VEČERAS U KAZALIŠTU Ne propustite koncert indie rock banda Sleepyheads

VEČERAS U KAZALIŠTU Ne propustite koncert indie rock banda Sleepyheads

Indie rock band Sleepyheads gostuje večeras od 21h u Kazalištu Marina Držića! Sastav postoji 6 godina a publika i kritika im zasluženo tepaju da su jedan od najznačajnijih novih bandova iz Zagreba.

Cijena ulaznice je 30kn na blagajni teatra, a koncert je također dio manifestacije Dani kreativnih / kulturnih industrija 2016.

Početkom rujna 2015. Sleepyheads su nas počastili hvaljenim albumom prvijencem “The Swirling Thoughts Of…”, nakon kojega je uslijedila i uspješna koncertna promocija u zagrebačkoj Tvornici kulture i drugim klubovima diljem Hrvatske i regije.

Sleepyheads su četvorka koja zvuči fantastično! Usvirani su, sinergični i moćni jednako uživo kao i na studijskoj snimci. Njihov zvuk usporediv je s klasičnim zvukom Seattle bendova devedesetih, preko Brit popa, pa sve do danas modernih Vampire Weekend, Broken Social Scene, Devendra Banhart, Kings Of Convenience, The Strokes, The Dead Weather, …

Oni su ipak prije svega: Vedran Šuvak, Daniel Brdar, Domagoj Bajtal i Dragomir Obrenčević. Prvi album ovog sjajnog banda poslušajte kao uvertiru za nastup na web adresi: slipihedz.bandcamp.com

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist