Sport

VEČERAS U GOSPINOM POLJU Derbi Squarea i velikog rivala Novo Vrijeme

VEČERAS U GOSPINOM POLJU Derbi Squarea i velikog rivala Novo Vrijeme

Malonogometaši dubrovačkog Squarea večeras igraju, u okviru trećeg kola 1. HMNL, utakmicu protiv velikog rivala – MNK Novo Vrijeme Apfel iz Makarske s početkom u 19 sati.

Susret je to od velikog značaja za oba kluba, a zasigurno će biti i veliki mamac za sve ljubitelje futsala, a pogotovo navijače dubrovačkog Squarea. ‘Crveno-plavi’ su u prošlom kolu doživjeli minimalan poraz u Osijeku (3:2) dok je Novo Vrijeme upisalo nenadani poraz od Vrgorca na svom parketu (1:2). Obje su momčadi uoči večerašnjeg okršaja na jednoj pobjedi i jednom porazu…

– Očekuje nas teška utakmica protiv velikog rivala. Bit će to iznimno teška utakmica u kojoj će presuditi sitnice. Stanje u momčadi je odlično, svi smo jako pozitivni te očekujemo pozitivan rezultat u našu korist – jasno će mladi Andro Zarač.

Zanimljivo je istaknuti rezultate ova dva kluba. Naime, u posljednjih osam utakmica čak četiri završile su podjelom bodova (tri puta je bilo 3:3 te jednom 2:2), Square je slavio dva puta (6:3 i 2:1) kao i Novo Vrijeme (5:1, 6:1).

– Očekujemo pune tribine koje će nam biti od znatne pomoći. Svaki od nas ostaviti će srce na terenu, a uvjeren sam da nitko na tribinama neće ostati uskraćen. Dati ćemo sve od sebe pa na kraju neka bolja momčad pobjedi, zaključio je Andro Zarač.

POSEBNA OBAVIJEST:

Kompletan parking ispred dvorane je zauzet zbog korištenja usluga HV-a, a sve povodom priprema za svečano obilježavanje 25. obljetnice vojno redarstvene operacije ‘Oslobađanje juga Hrvatske’.

Gledatelji se mole da koriste uslugom JP Libertas (linija broj ‘2’, polazak s Pila u 18.25 sati) te da koriste slijedeća alternativna parking mjesta;
– parking ispod Hotela ”Lero”
– parking pored igrališta u ”Hladnici”
– parking u naselju ”Gorica”

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist