Natrag
22.3.2019 07:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

VEČERAS U DOMINIKANACA Suzuki, Fačini i dubrovački Simfoničari

14.3.2014 @ 7:44 Dulist Kultura
4;4

Podijelite:

Dubrovački simfonijski orkestar najavljuje koncert u Dominikanskoj crkvi večeras u 20 sati.

Orkestrom će dirigirati taletirani zagrebački dirigent Tomislav Fačini. Kao solistica na koncertu će nastupiti japanska violinistica Mai Suzuki koja je osvojila 1. nagradu na međunarodnom natjecanju ‘Vaclav Huml’ u Zagrebu 2013. godine, gdje će, zahvaljujući tome, osim debitantskog nastupa s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, imati i svoj debi sa Zagrebačkom filharmonijom u nadolazećoj sezoni.

Na programu je: F. B. Mendelssohn: HEBRIDI ( Fingalova špilja ), uvertira, op. 26 i KONCERT ZA VIOLINU I ORKESTAR u e-molu, op. 64., kao i L. van Beethoven: SIMFONIJA Br. 8 u F duru, op. 93.

Isti program će se odviti već u jutarnjim satima za učenike. Ciklus edukativnih koncerata 2014. godine je započeo već protekli petak 7. ožujka.

Isto tako, pozivaju se građani na besplatan koncert koji će se održati u subotu u 12 sati u prostoru Slanice, tvrđava Revelin, povodom Dana frankofonije gdje će nastupiti Puhački komorni ansambl DSO-a. Na programu će biti C. Orff – Carmina Burana, izbor, arr. F.K. Wanek; te G. Bizet – Carmen suita, arr. N. Giuliani.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana