Sport

VEČERAS SVI U GRUŽ Perrone pred Partizan: Opasni su, ali mi moramo biti Jug’

Felipe Perrone Jug Primorje vaterpolo

Samo dva dana prije prošlogodišnjeg Final foura točnije 16. ožujka 2016., Felipe Perrone, najbolji Jugaš u protekloj sezoni, završio je na bolnici gdje mu je operirano slijepo crijevo.

I bez pomoći sjajnog Brazilca Jugaši su uspjeli podignuti ‘kantu’ koju su posvetili upravo njemu. Godinu dana poslije na istom mjestu Felipe jedva čeka početak turnira.

-Lani nisam mogao igrati, ali ove godine sam tu i neizmjerno sam sretan što ću biti dio Final foura, jer sam radi ovakvih stvari došao u Juga. Domaća publika, prava ekipa, borba za naslov… Siguran sam da ova momčad može ponoviti prošlogodišnji uspjeh u Regionalnoj ligi – kaže Felipe. Za prolazak u finale i borbu za pokal, ipak prvo treba preskočiti prepreku zvanu Partizan.
-Partizan ima jednu od najboljih škola na svijetu. Mladi su, ali imaju dobar sustav igre. Opasni su, od njih smo izgubili u Beogradu jer smo igrali loše i oni su iskoristili pruženu priliku. Moramo biti sto posto koncentrirani, moramo biti Jug – kazao je brazilski majstor u redovima Juga.

Na kraju vrijedi istaknuti kako je na svim završnim turnirima protekle sezone na kojima je igrao u kapici Juga bio proglašen najboljim igračem (Final four Kupa RH, Final six Lige prvaka), a za popunu kolekcije fali mu još jedan.

Jug i Partizan igraju večeras s početkom u 18,30 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist