Sport

VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE Stiže opasni AFC Universitas iz Splita

VEČERAS SVI U GOSPINO POLJE Stiže opasni AFC Universitas iz Splita

U okviru 15. kola 1. Hrvatske malonogometne lige malonogometaši Squarea večeras dočekuju AFC Universitas iz Splita. Dubrovački malonogometaši nalaze se na drugom dok su neugodni splitski ‘studenti’ na petom mjestu u poretku.

U prvom dijelu sezone ‘crveno-plavi’ su slavili 2:1, a u dramatičnoj završnici, pogodak odluke postigao je Pele u posljednjim sekundama.
Večeras će debi pred domaćim navijačima imati Bruno Sarruf Guimaraes koji je u Zagrebu protiv Alumnusa upisao prve minute u ‘crveno-plavom’ dresu, a ujedno je postigao i prvijenac.

– Jako sam zadovoljan jer smo uspjeli najvažnije, a to je da smo u Zagrebu osvojili sve bodove. Mogu reći da sam osobno solidno odigrao i sretan sam što mi je debi na kraju okončan velikim uspjehom, riječi su Bruninha koji se potom osvrnuo i na večerašnju utakmicu:

– Znam da će utakmica biti jako teška ali naša je prednost što igramo pred našim navijačima. Dat ćemo sve od sebe, neće biti lako ali kad igramo pred našim navijačima ne smijemo gubiti bodove. Ja sam siguran da ćemo večeras uzeti sva tri boda! – zaključio je 34-godišnji Brazilac.

Square je čak sedam utakmica bez poraza. Posljednja dva uspjeha upisao je protekli tjedan; prvo je slavio u Zagrebu kod Alumnusa (2:3), a potom je u Krapini slavio nad MNK Jesenje (2:4) te se plasirao u četvrtfinale Kupa.

Večerašnja utakmica je dakako veliki poziv svim navijačima koji će tako imati priliku vidjeti Bruninha na djelu te velikim pljeskom pozdraviti ‘crveno-plave’ za ostvareni plasman u četvrtfinale Kupa.

Još je jednom rubrika ‘ozljede’ stigla do broja pet pa tako za večerašnju utakmicu ne konkuriraju: Damjan Šulić, Haron Džanković, Antonio Konsuo, Ante Daničić i Josip Nebergoj. Tako će trener Bačić za večerašnju utakmicu koristiti slijedeće igrače: Turuk i Primić (vratari), Zarač, Darrer, Perić, Gašpar, Kuraja, Đuraš, Rezo, Cvjetković, Pele i Bruninho.

Utakmica se igra u Gospinom polju s početkom u 19 sati.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist