Kultura

VEČERAS Promocija knjige i motivirajuće predavanje Ivane Plechinger

VEČERAS Promocija knjige i motivirajuće predavanje Ivane Plechinger

Dubrovačke knjižnice program Mjeseca Hrvatske knjige nastavljaju predstavljanjem knjige i motivirajućim predavanjem Ivane Plechinger ‘Ono što ostaje, uvijek ljubav je’ večeras u 19 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Knjiga ‘Ono što ostaje, uvijek ljubav je’ Ivane Plechinger otkriva poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenutcima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Ivana Plechinger knjigu je pisala s namjerom da svoje iskustvo podijeli s drugima u nadi da će njezina osobna priča o problemima i traumama, kao i putu prema radosnom životu pomoći i drugima. U njoj autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ukratko, to je dobra knjiga za dobre ljude u kojoj će čitatelji pronaći načine kako se nositi s tugom koja se u životu ne može izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar izbora.

Pročitajte još

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

(FOTO) KOLARINI PREMJERNO IZVELI ‘MATRIMONIJO’ Pun teatar, publika oduševljena!

Dulist