Natrag
20.2.2019 12:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Večeras hrvatski triler „Nije sve u lovi“

27.7.2013 @ 20:47 Ana Prohaska dulist IN

Podijelite:

Hrvatski triler „Nije sve u lovi“ bit će prikazan u sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara u nedjelju, 28. srpnja u 21:30 sati u ljetnom kinu Jadran.

„Nije sve u lovi“ kombinira elemente trilera i ljubavnu priču držeći gledatelja u neizvjesnosti. Mladi par Robi i Ines imaju sedam dana da kamataru vrate puni iznos Robijeva duga, inače će oboje biti likvidirani. Kad upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut prepun emocija, laži i strasti…
Film je debitantski igrani dugometražni uradak redatelja Darija Pleića koji je ostvario veliki uspjeh radeći dokumentarne filmove među kojima se posebno ističe nekoliko epizoda svjetski poznatog serijala „Povijest nogometa“ u suradnji s FIFA TV-om.
Film „Nije sve u lovi“ ponovno je na programu u srijedu, 31. srpnja, a projekciji će prisustvovati i redatelj Dario Pleić.

Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana