Koronavirus u HrvatskojKulturaUrednički izbor

‘VAŽNO JE ZADRŽATI DUH!’ Linđo na ‘virtualnim’ probama, organizirali se i za volontiranje

'VAŽNO JE ZADRŽATI DUH!' Linđo na 'virtualnim' probama, organizirali se i za volontiranje

S obzirom na zabranu većih okupljanja i stroge mjere zbog pandemije koronavirusa, ni Linđovci se neko vrijeme neće moći nalaziti i zajedno vježbati. Ali, ipak su pronašli način kako zadržati pravi linđovski duh do sljedeće probe uživo. Ravnatelj Folklornog ansambla Linđo Vlaho Kljunak tako je objavio kako će za sve Linđovce putem društvenih mreža objavljivati video isječke u kojima će im njihovi voditelji davati zadatke i snimati korake.

-Pozivamo vas da se aktivirate i pratite zadatke te da uključite vaše susjede, rodbinu i prijatelje da ovo slobodno vrijeme kad ne možete biti u školi i na probama pokažete Linđov duh koji nas je uvijek krasio i da nam se vaši prijatelji pridruže na audiciji na jesen. U međuvremenu ćemo komunicirati na ovaj način. Jedva čekamo da se ponovno vidimo. U međuvremenu, budite disciplinirani – poručio je Linđovcima njihov ravnatelj.

Također, i Linđovci su se aktivirali oko pomoći starijima.

-Ne dajte starijima da izlaze iz doma i ako je kome potrebna bilo kakva pomoć (vama ili vašim bližnjima) oko spenze, lijekova ili bilo kakve kupovine i slično, javite se na broj: 091/729-8576. Naime, amateri FA Linđo su se organizirali u ovakvoj situaciji pomoći koliko mogu, a hvala Bogu ima ih…nemojte se ustručavati. Također, ako je još tko zainteresiran sudjelovati, javite se na isti broj – poručili su iz Linđa.

Pročitajte još

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist