Natrag
23.10.2018 14:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

VAŽNA OBAVIJEST ZA STANARE PETOG NEBODERA Ostanite mirni i ukoliko je to moguće upoznajte rodbinu

13.6.2018 @ 15:55 Hrvoje Curić Aktualno

Podijelite:

Nesvakidašnja obavijest dočekala je stanare nebodera u Gružu na adresi Od Gaja 54. Naime radi se o obavijesti gradonačelnika o nadolazećim pokazno terenskim vježbama pod nazivom ‘Toranj 5418’.

Vježba će se održati 15. lipnja 2018. u razdoblju od 9 do 12 sati. Cilj ove vježbe je provjera provođenja mjera i aktivnosti sustava civilne zaštite kao i sposobnosti operativnih snaga civilne zaštite i žurnih službi Grada Dubrovnika u svrhu poboljšanja spremnosti sustava civilne zaštite te njihovo uvježbavanje za intervencije na terenu u slučaju ugroza ili velikih nesreća.

Organizator vježbe savjetuje stanarima da tijekom izvođenja vježbe ostanu mirni. Potrebno je poslušati savjete organizatora i sudionika vježbe, ostati u svojim stanovima ukoliko je to moguće i upoznati rodbinu kako ne bi došlo do nepotrebnog uznemiravanja – stoji u obavijesti.

Osim toga, iz Grada Dubrovnika dali su i napomeni svim građanima: Kako bi se vježba nesmetano odvijala djelatnici prometne policije regulirat će promet do mjesta intervencije i osiguravati nesmetani dolazak operativnih snaga zaštite i spašavanja na mjesto događaja. Stoga će od 8:40 sati biti onemogućen ulazak vozilima u Ulicu Stjepana Cvijića iz Ulice Andrije Hebranga dok će se izlazak iz ulice omogućiti uz regulaciju djelatnika policije na terenu. Mole se građani s ovog područja na razumijevanje i strpljenje tijekom izvođenja vježbe te na postupanje prema savjetima organizatora i sudionike vježbe.

Prilažemo i fotografiju obavijesti u cijelosti.

 

 

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana