Aktualno

VAŽNA OBAVIJEST U subotu i nedjelju dostava robe u povijesnoj jezgri do 7 sati

Iz Grada Dubrovnika uputili su važnu obavijest vezanu za dostavu vozilima u povijesnoj jezgri ususret Dubrovačkom polumaratonu.

-Zbog poslova organizacije Dubrovačkog polumaratona dostavu u povijesnoj jezgri u subotu, 27. travnja i nedjelju, 28. travnja bit će moguće obaviti najkasnije do 7 sati do kada će sva dostavna vozila morati napustiti povijesnu jezgru. Zahvaljujemo se na razumijevanju – ističu iz Grada.

-Podsjećamo i na obavijest Du Motiona o posebnoj regulaciji prometa. Naime, u nedjelju 28. travnja za vrijeme trajanja utrke Dubrovačkog polumaratona i humanitarne utrke građana 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 9:00 do 13:30 sati bit će uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na sljedećim prometnicama: Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno. Obilazne prometnice su: D8 Komolac – Dubrovnik, D223 Brgat – Dubac – Dubrovnik, D3 Dubrovnik – Split zatim iz pravca Lozice i Nova Mokošice za Dubrovnik, obilazak je preko Mosta dr. Franja Tuđmana na Ulicu Pera Bakića – poručili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

IMAJU ČAK I SVOJ HOSTEL Korejski gosti obožavaju, ali i odustaju od Dubrovnika!

Iva Dedo

VETERANSKI TURNIR ‘Evo nas opet’ prvaci Hladnice

Barbara Đurasović

GORDANA ROKOLJ: Liječnik ne bi mogao raditi da ga učiteljica nije naučila pisati i čitati. Nismo manje važni!

Maria Prkut