Aktualno

VAŽNA OBAVIJEST U subotu i nedjelju dostava robe u povijesnoj jezgri do 7 sati

VAŽNA OBAVIJEST U subotu i nedjelju dostava robe u povijesnoj jezgri do 7 sati

Iz Grada Dubrovnika uputili su važnu obavijest vezanu za dostavu vozilima u povijesnoj jezgri ususret Dubrovačkom polumaratonu.

-Zbog poslova organizacije Dubrovačkog polumaratona dostavu u povijesnoj jezgri u subotu, 27. travnja i nedjelju, 28. travnja bit će moguće obaviti najkasnije do 7 sati do kada će sva dostavna vozila morati napustiti povijesnu jezgru. Zahvaljujemo se na razumijevanju – ističu iz Grada.

-Podsjećamo i na obavijest Du Motiona o posebnoj regulaciji prometa. Naime, u nedjelju 28. travnja za vrijeme trajanja utrke Dubrovačkog polumaratona i humanitarne utrke građana 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 9:00 do 13:30 sati bit će uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na sljedećim prometnicama: Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno. Obilazne prometnice su: D8 Komolac – Dubrovnik, D223 Brgat – Dubac – Dubrovnik, D3 Dubrovnik – Split zatim iz pravca Lozice i Nova Mokošice za Dubrovnik, obilazak je preko Mosta dr. Franja Tuđmana na Ulicu Pera Bakića – poručili su iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist