Grad

VAŽNA OBAVIJEST / STAR WARS Kuda se sve (ne) možete kretati?

VAŽNA OBAVIJEST / STAR WARS Kuda se sve (ne) možete kretati?

Nastavlja se snimanje i izvođenje scenskih efekata na javnim površinama unutar povijesne jezgre. Kretanje Stradunom bit će onemogućeno u dane petak 11. ožujka, subotu i nedjelju, 12. i 13. ožujka u razdoblju od 16.00 do 6 sati, pišu iz Gradske uprave.

U petak, 11. ožujka dolazit će i do povremenog zatvaranja prometa u Ulici Sv. Dominika (od ulaza u povijesnu jezgru na Pločama) u intervalima od 15 minuta u razdoblju od 16 do ponoća. Neometan prolaz bit će omogućen osobama s invaliditetom i kod hitnih intervencija. Pješaci će se usmjeravati na ulaz Buža.

Također, u petak, 11. ožujka od 16 do 20 sati u intervalima od po 10 minuta dolazit će do privremenog zaustavljanja prometa u Ulici Frana Supila (kod plaže Banje).

Pri uspostavljanju posebne regulacije prometa osigurat će se neometano kretanje pješaka i vozila unutar povijesne jezgre alternativnim rutama. Na sve ulaze u Grad (Pile, Ploče, Buža) postavljene su mape s označenim preporučenim rutama za kretanje (mapa u prilogu).

Molimo građane za razumijevanje i pridržavanje privremene regulacije prometa te uputa osoblja na terenu – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist