Županija

VAŽNA OBAVIJEST IZ KONAVALA Put od Tihe uvečer postaje pješačka zona

VAŽNA OBAVIJEST IZ KONAVALA Put od Tihe uvečer postaje pješačka zona

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona, nema ulaska, prometovanja niti parkiranja osobnih i teretnih vozila, obavijest je iz Općine Konavle. Prenosimo ju u cijelosti.

Ulica Put Tihe u vremenu od 19 do 24 sata proglašena je pješačkom zonom te se u tom razdoblju od kućnog broja 1 do kućnog broja 32 (bivša dječja bolnica) do 1. rujna zabranjuje ulazak, prometovanje i parkiranje svim osobnim i teretnim vozilima u vremenu.

Prometovanje je izuzetno dozvoljeno vozilima s posebnom dozvolom kako se pobliže utvrđuje u članku od javnog interesa za stanovnike Cavtata: policijska vozila, vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila samo u slučajevima intervencije, te servisnim vozilima HEP-a, Hrvatske pošte, T-coma, Konavoskog komunalnog društva i Općine Konavle prema potrebi uz prethodno odobrenje Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretnina.
Servisna vozila HEP-a, T-com, Hrvatske pošte i ostalim tvrtkama koje obavljaju poštanske usluge izdaje se “dozvola” za prometovanje u vremenu zabrane.

Prometovanje turističkog vlakića dozvoljava se tijekom cijelog dana sukladno Odluci o obavljanju prijevoza putnika cestovnim vlakom na području Općine Konavle, kao i pripadajućem Rješenju o obavljanju djelatnosti prijevoza putnika cestovnim vlakom.

Ova Odluka donosi se u cilju pretvaranja dijela ulice Put od Tihe u pješačku zonu u večernjim satima te povećanja sigurnosti prometovanja, a njezino poštivanje provoditi će prometni redari sukladno svojim ovlastima.

Pročitajte još

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist