Aktualno

VATROGASCI ZA VATROGASCA Pomozimo Kristijanu koji je u požaru izgubio obiteljski dom

Na Facebook stranici ‘Vatrogasci – Oni su naši heroji’ objavili su apel za pomoć zapovjedniku DVD-a ‘Kabal’ Kristijanu Slunjskom, koji je u požaru izgubio svoj obiteljski dom.

-Kao što ste upoznati (neki i nisu) jučer u požaru, svoj dom je izgubio naš brat po vatri Zapovjednik DVD-a Kabal Kristijan Slunjski u kojem je živio sa svojom obitelji. I nakon toga tragičnog događaja vatrogasci su tu da stanu uz svoga brata, kolegu, prijatelja i njemu i njegovoj obitelji što prije osiguraju povratak u svoj dom. U tom požaru obitelj Slunjski je ostala bez svega. Od robe dokumenata pa nadalje… Stoga u ime svih vatrogasaca facebook stranica ‘Vatrogasci – Oni su naši Heroji’ pokreće humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći i ostalih potrepština. Hvala svima na pomoći, molim podijelite objavu i pomozimo kolegi – objavljeno je na stranici ‘Vatrogasci – Oni su naši heroji’.

PODACI ZA UPLATU:

Tekući račun u Zagrebačkoj banci: Kristijan Slunjski
IBAN: HR: 2823600003222836118 (u opis plaćanja napisati donacija)
Adresa: Kristijan Slunjski Kabal 81. Farkaševac, 10344 Farkaševac

FOTO: Vatrogasci – Oni su naši heroji

Pročitajte još

Opća bolnica Dubrovnik stručnjacima poklonila edukaciju iz likovne terapije

Dulist

IVAN ĐIKIĆ Ne smije se toliko paničariti, koronavirus sličan je virusu gripe

Dulist

Devet novih sumnji na koronavirus, Hrvatska je spremna i na zatvaranje granice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija