Natrag
18.2.2019 17:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vatrogasci “uhvatili” Teri na Lokrumu

21.7.2012 @ 20:14 Andrea Falkoni Račić dulist IN

Podijelite:

Zvijezda 'Kućanica', američka glumica Teri Hatcher je tijekom svog kratkog boravka na dubrovačkom području zajedno s kćerkom Emerson posjetila otok Lokrum.

No, ne i sam Dubrovnik gdje su je cijelog petka iščekivali brojni fotoreporteri i snimatelji. Cjelodnevna 'čeka' nije im se isplatila. Teri nije kročila u Grad, no zato je na nekih po ure posjetila naš biser, otok Lokrum gdje se iskrcala gliserom s omanjeg cruisera Sea Drema kojim je, zajedno s kćeri Emerson, zadnjih dana krstarila Jadranom.

Iako slavnu kućanicu Teri brojni snimatelji nisu uspjeli uhvatili okom kamere, to je izgleda pošlo za rukom Vatrogascima Lokruma. Fotografiju, doduše Teri s leđa, objavili su na svom Facebook profilu.
 
 

 

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana