Aktualno

Vatrogasci u akciju u ACI Marini

Vatrogasci u akciju u ACI Marini

Na inicijativu Međunarodne policijske udrugu – IPA Dubrovnik održava se 14. konferencija Međunarodne udruge pomorskih istražitelja Europe (IAMI – International Association of Marine Investigators Europe), u Dubrovniku u vremenu od 18. – 20. listopada 2011. godine.

Konferencija okuplja veliki broj sudionika iz državnog sektora i gospodarstva, ne samo iz europskih zemalja, već iz cijeloga svijeta, a čiji je djelokrug rada povezan sa istraživanjem svih nezakonitih djela i izvanrednih događaja (havarija) u vezi s korištenjem plovila namijenjena za rekreacijsko – sportske i komercijalne svrhe.
U sklopu konferencije održala se i praktična vježbe u ACI marini Dubrovnik u Komolcu. Regionalni klub IPA Dubrovnik – Međunarodne policijske udrugu – IPA (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION SEKCIJE HRVATSKA), zatražio je od DUZS koordinaciju aktivnosti u provedbi ove vježbe. Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik izradio je Zajednički scenarij vježbe u suradnji s Vatrogasnom zajednicom grada Dubrovnika, MUP PU, HMP Dubrovnik, ACI marinom Dubrovnik i Klubom IPA Dubrovnik.
 

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist