Crna kronika

Vatrogasci se noćas borili s požarom na Šipanu

Županijski centar 112 šalje dnevno izvješće o događajima u posljednja 24 sata.

Tako je jučer popodne u 15 sati i 7 minuta zaprimljena dojava o prometnoj nesreći u Orebiću, tj. sudaru motora i osobnog vozila s ozlijeđenom osobom. Dojava je proslijeđena HMP, OKC PU i Dubrovnik cestama.

Isti dan, navečer u 22 sata i 19 minuta, zaprimljena je dojava o požaru na otvorenom prostoru u ulici Prantrnovo u Opuzenu. O ovom događaju izvješteni su vatrogasci DVD Slivno i policija. Požar je brzo ugašen a gorjele su drvene palete i kartonska ambalaža. Požar je ugašen u 23 sata, a gasila su ga dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom.

Sat vremena kasnije, u 23 i 26 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o požaru na otvorenom prostoru na otoku Šipanu. ŽC 112 odmah je izvijestio JVP Dubrovački vatrogasci i policiju. Požar je lokaliziran ujutro u 4 i 10, gasilo ga je osam vatrogasaca JVP Dubrovački vatrogasci i 10 vatrogasaca DVD Šipan. Izgorjela površina je 300 x 100 m borove šume i niskog raslinja.

Foto: ILUSTRACIJA

Pročitajte još

Vozio s 1,8 promila, dobio 15 dana zatvora

Dulist

Mladić koji je pao sa zgrade vrtića u Župi i dalje u Jedinici intenzivnog liječenja

Dulist

NEDALEKO OD MOČIĆA Sudar dvaju vozila, nema ozlijeđenih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija