Aktualno

‘VATRENI’ UZ ZAGREB ‘Dat ćemo veliku pomoć kako bismo svi zajedno izašli iz ove situacije’

'VATRENI' UZ ZAGREB 'Dat ćemo veliku pomoć kako bismo svi zajedno izašli iz ove situacije'

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić rekao je u nedjelju kako će hrvatski reprezentativci ‘dati veliku pomoć’ za Zagreb kojeg je ranije jutros uzdrmao najteži potres u posljednih 140 godina.

-Idemo iz jedne loše situacije u drugu. Jutros me zvalo puno ljudi, prijatelja, obitelj… potres je bio snažniji nego prije puno godina. Dogodio se kada smo obično svi u kućama. Situacija s virusom u Hrvatskoj nije tako teška, no potres je uništio bolnice, kuće – rekao je Rakitić u video isječku objavljenom na internetskoj stranici svog kluba Barcelone, prenosi Večernji list.

-Htio bih odaslati podršku potpore stanovnicima Zagreba. Mi igrači iz reprezentacije smo razgovorali preko svoje grupe te ćemo dati veliku pomoć kako bismo svi zajedno izašli iz ove situacije – dodao je 32-godišnji vezni igrač. Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. godine nalazi se tjedan dana u kućnoj izolaciji u Barceloni, nakon što je španjolska vlada uvela izvanredno stanje zabranivši izlazak na ulice.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist