Natrag
24.4.2019 08:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vatikan šalje stručnjake u Međugorje

1.10.2013 @ 12:58 Mia Njavro Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Iz Vatikana u narednih nekoliko dana u Međugorje stižu stručnjaci koji će proučiti Gospin kip koji je od prošlog ponedjeljka svake večere svijetlio u kući vidjelice Vicke.

Informacija o dolasku stručnjaka iz Vatikana, u šturom obliku stiže iz Međugorja, prenosi portal Hercegovina.info. Tim stručnjaka iz Vatikana trebao bi istražiti je li doista riječ o natprirodnoj pojavi ili je netko kip u sobici u kojoj je Vicka Ivanković Mijatović godinama imala ukazanja Blažene Djevice Marije, premazao svjetlećom bojom i obmanuo talijanske hodočasnike, koji su nakon što su ugasili svjetla u prostoriji ostali zapanjeni prizorom i alarmirali cijelo mjesto.

Mostarski biskup Ratko Perić, koji inače negira ukazanja, nije oformio istražnu komisiju, što bi bio uobičajeni biskupijski postupak, jer je nadležnost nad Međugorjem preuzeo Vatikan, odnosno Kongregacija za nauk vjere. Franjevci iz Međugorja o svjetlećem kipu Gospe nisu se oglašavali.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana