Sport

VATERPOLSKA DRUGA LIGA Slavlje Cavtata i Gusara

VATERPOLSKA DRUGA LIGA Slavlje Cavtata i Gusara

U utakmicama 4. kola 2. Hrvatske vaterpolske lige do pobjede su došli Cavtat protiv KPK 9:7 (2:1, 2:3, 4:1, 1:2) i Gusar protiv Jadrana, također s 9:7 (2:1, 2:3, 4:1, 1:2).

Bila je to druga pobjeda Cavtaćana protiv rivala s Korčule. Prvi put tukli su ih u gostima, sad su došli do novih bodova na domaćem terenu. Sentić je bio najbolji strijelac u momčadi trenera Nikše Drobca s 3 gola, 2 je dodao Blažević, a po 1 Maškarić, Kopilaš, Cvjetković i Vragolov. Kod gostiju triput je pogodio Ivanković, 2 je dodao Balarin, a po jedan Šašić i Vinko Fabris.

Gusar je u Neumu stigao do novih bodova protiv domaćeg jadrana, koji i nakon četiri kola ima nulu na kontu. Grbić je triput bio precizan za Gusar, Zonić i Miloslavić zabili su 2, a Begović i Crnčević po jedan. Kod Neumljana Tomašić je bio trostruki strijelac, Gluhaić je dao 2, a Čamo i Lisica po jedan.

Na ljestvici vode Cavtat i Gusar s po 9 bodova, s tim što Cavtaćani imaju dva gola bolju razliku. KPK je treći sa 6 bodova, dok je Jadran i dalje fenjeraš bez boda.

Vrijedi istaknuti kako vrh liste strijelaca ipak dolazi iz redova posljednjeg Jadrana. Riječ je o Maroju Gluhaiću, koji je zabio 16 golova, jednako kao i Marko Ivanković (KPK). Potom slijede Boris Maškarić s 12 i Antonio Sentić s 11 (oba Cavtat) te Nikola Grbić (Gusar) s 10 postignutih golova.

U subotu, 2. kolovoza u 21 sat na rasporedu su susreti Jadrana i Cavtata u Neumu te KPK i Gusara na Korčuli.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist