Sport

Vaterpolo zvijezde stigle u Zadar

Vaterpolo zvijezde stigle u Zadar

Zadar živi u znaku vaterpola! Najbolji vaterpolisti svijeta, brojni hrvatski reprezentativci i sportski junaci, na radost Zadrana sada su ljuti protivnici, a samo će jedna momčad osvojiti Final 4 Triglav Jadranske vaterpolske lige.

-Uvjereni smo da smo prebrodili poraz od Spartaka i da ćemo sutra pružiti dobru partiju protiv velikog favorita JUG CO. Sigurno da nervoza raste pred ovako veliku utakmicu, no moramo ostati mirni jer samo tako možemo parirati jakoj ekipi iz Dubrovnika! – izjavio je kapetan Mladosti Josip Pavić.

Prvu polufinalnu utakmicu sutra od 18 sati uz izravan prijenos na HTV 2 igraju HAVK Mladost i VK Jug CO. Odrađen je prvi trening, a započete tenzije i napetost eksplodirati će uskoro na zadraskom Višnjiku.

– Razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici protiv Mladosti i to nam je imperativ. Sve dalje od toga bit će uspjeh. Svi su zdravi osim Nižića i jedva čekamo sutrašnju utakmicu i početak ovog Finalnog turnira! Drago nam je da igramo pred zadarskom publikom koja nas uvijek dobro primi i nadam se da će nas i ovog puta podržati! – izjavio je kapetan JUG CO Nikša Dobud.

Uzbudljiva završnica i borba četiri najbolje momčadi u subotu 12. i nedjelju 13. travnja bit će pravi sportski spektakl za sve ljubitelje vaterpola.Četiri momčadi plasirale su se u samu završnicu – dubrovački VK JUG CO za finale se bori protiv zagrebačke HAVK Mladosti, dok riječki VK Primorje EB svoj put prema naslovu pobjednika traži preko PVK Jadran iz Herceg Novog.

Program vaterpolo vikenda u Zadru:

Subota 12.04.
18.00 – VK JUG CO – HAVK Mladost / izravan TV prijenos HTV 2
19.45 – VK Primorje EB – PVK Jadran

Nedjelja 14.04.
17.15 – utakmica za 1. mjesto / izravan TV prijenos HTV 2

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist