Natrag
22.2.2019 01:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vaterpolisti otputovali na Mediteranske igre

18.6.2013 @ 20:53 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

U sastavu hrvatske vaterpolske reprezentacije, koja je danas otputovala na Mediteranske igre, našla su se i četiri Jugaša, vratar Marko Bijač te Nikša Dobud, Andro Bušlje i Maro Joković.

Uz njih na put su krenuli Josip Pavić, Ivan Krapić, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sandro Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić i Anđelo Šetka.
 
Prvu utakmicu na Mediteranskim igrama, koje se idućih tjedan dana održavaju u turskom gradu Mersinu, Hrvatska igra u srijedu protiv Španjolske.
 
– Zahvaljujem svima na velikoj podršci i dobrim željama kojima su nas ispratili na Mediteranske igre. Atmosfera u momčadi je odlična i jedva čekamo prvu utakmicu. Iako je Španjolska vrlo neugodan protivnik vjerujemo u našu pobjedu – izjavio je pred put u Tursku reprezentativac Paulo Obradović.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana