Sport

Vaterpolisti na pripremama u Zagrebu

Vaterpolisti na pripremama u Zagrebu

Zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija priprema se u Zagrebu za odlazak na FINA Svjetsko prvenstvo koje se krajem srpnja održava u Barceloni.

Nakon završenih priprema u Mariboru te sparing treninga s Italijom u Veroni reprezentacija se okuplja u Zagrebu.

-Zadovoljan sam dosadašnjim pripremama nakon Mediteranskih igara u Mariboru i Italiji. Važno je naglasiti gdje smo u ovom trenutku i što moramo napraviti do svjetskog prvenstva. Čeka nas kratko vrijeme za odmor. Utakmice protiv SAD-a i Kanade neće biti nimalo bezazlene i bilo kakva pogreška može nas skupo stajati. Period zagrebačkih priprema biti će usmjeren na taktički dio. Sve do sada je napravljeno na jednom vrhunskom nivou i za Barcelonu ćemo biti potpuno spremni – izjavio je izbornik Ivica Tucak. 

Na zagrebačkim pripremama vaterpolistima se pridružuju reprezentativci Rumunjske, a službenu prijateljsku utakmicu s njima igrat će u srijedu 17. srpnja u 20 sati na otvorenom bazenu Mladosti. Ulaz na utakmicu i druženje besplatan je za sve posjetitelje.

– Pripreme su bile doista zahtjevne. U Italiji smo više radili na taktici, a uvjeren sam da sve ide prema planu. Pripreme u Zagrebu traju četiri dana, tu ćemo brusiti detalje i igru, a utakmica s Rumunjima će biti zadnja provjera pred odlazak u Španjolsku. Pozivam sve da nam se pridruže u Zagrebu i dođu na utakmicu u srijedu u 20 sati – izjavio je kapetan reprezentacije Josip Pavić. 

FINA Svjetsko prvenstvo u Barceloni igra se od  19.07. – 04.08.2013.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist