Natrag
24.6.2018 22:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valetudo otvara festival Park Orsula

16.6.2012 @ 11:28 Dulist dulist IN

Podijelite:

Večerašnjim koncertom dubrovačke grupe Valetudo s početkom u 21 sat bit će otvoren drugi po redu "Mali glazbeni festival – Park Orsula".

Festival koji se održava u jedinstvenom ambijentu Parka Orsula ove je godine infrastrukturno još uređeniji, a izgrađen je i amfiteatar za 250 posjetitelja.

Zbog specifične pozicije i prometne povezanosti Parka Orsula, organizatori predlažu korištenje redovnih autobusnih linija na dolasku, jer je broj parking mjesta ograničen, dok je povratak s vidikovca na Orsuli organiziran autobusom koji polazi po završetku večernjeg programa.

Ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna u pretprodaji su na vidikovcu, a svaka ulaznica uključuje autobusnu kartu za povratak u Grad. Ukoliko se posjetitelji ipak odluče na Orsulu doći svojim automobilom, a ne bude mjesta za parking, imaju se javiti prometnicima koji će regulirati promet i parking na vidikovcu, te ih uputiti do Dubca odakle će ih prevesti do vidikovca. Nakon koncerta besplatnim autobusom moći će se vratiti na Dubac.

Nakon večerašnjeg otvaranja i nastupa Valetuda, program festivala nastavlja se u petak 22.lipnja, kada će se održati „Večer klape i vina“ uz koncert klape "Subrenum" i kušnju vina vinara s Pelješca i Konavala.

Na programu „Malog glazbenog festivala – Park Orsula“ ove godine su najavljeni nastupi Radojke Šverko, Tamare Obrovac, Eda Maajke, Eddyja Ramicha (Kontrapunkt), Ramba Amadeusa, Darka Rundeka, Ines Tričković, Dubrovnik kvarteta, klapa Kaše, Ragusavecchia i FA Linđo te grupa S.A.R.S., Quasarr, Embasy 516, Mostar Sevdah Reunion i Elemental.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana