Aktualno

Valamarovi hoteli ponovno dobitnici najprestižnije turističke nagrade na svijetu

Valamarovi hoteli ponovno dobitnici najprestižnije turističke nagrade na svijetu

Hoteli najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviera i ove su godine dobitnici najprestižnijih globalnih turističkih priznanja. Čak četiri Valamarova hotela u tri destinacije osvojili su najprestižniju turističku nagradu na svijetu – World Travel Awards. Svečana dodjela i gala večera održala se u portugalskoj Madeiri gdje su predstavnici Valamara s ponosom primili nagrade.

U Dubrovnik ove godine odlaze dva velika priznanja: Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* šesti je put uzastopno proglašen vodećim hrvatskim poslovnim hotelom, dok je titula vodećeg hotela u Hrvatskoj pripala Valamar Collection Dubrovnik President Hotel 5*.

Sedmu godinu zaredom status jednog od najboljih potvrdio je i porečki hotel Valamar Riviera 4*
koji je osvojio nagradu najboljeg hrvatskog boutique hotela, dok je rabački Valamar Collection Girandella Resort 4*/5* treći put zaredom dobio priznanje kao vodeći hrvatski resort.

Vlaho Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik nakon dodjele je istaknuo: ‘Ova je nagrada šestu godinu zaredom potvrdila naš status lidera i vodećeg hotela u regiji kada je u pitanju kongresni turizam. Naši su kongresni kapaciteti među najvećima u regiji, imamo visoku razinu usluge te se trudimo postaviti visoke standarde za održavanje raznolikih događaja, bilo da se radi o manjim sastancima ili većim kongresima i okupljanjima. I evo, trud se ponovno isplatio, a velika je čast kada to prepozna i struka’.

-Dubrovnik je prepoznat u svijetu kao it destinacija za odmor, a tome sigurno pridonosi i kvaliteta usluge u hotelima. Ova prestižna nagrada jedno je veliko priznanje našeg timskog rada i kontinuiranog ulaganja, ali svakako predstavlja i veliku odgovornost da se održi izvrsnost. Mi ćemo i dalje vrijedno raditi na tome te se veselimo i budućim uspjesima, kojih vjerujemo da će biti još i više – zaključio je Ivan Sabljić, direktor hotela Valamar Collection Dubrovnik President.

Nagrada World Travel Awards, koju su poznate svjetske novine Wall Street Journal proglasile Oscarom industrije putovanja, dodjeljuje se još od 1993. godine te već 26. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru, i to u širokom rasponu kategorija.

Da je uistinu velika čast biti nominiran za ovaj prestižni kipić, govori i to što se kandidati biraju glasovima stručnjaka iz turističkog sektora iz cijelog svijeta.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist