Natrag
23.5.2018 18:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar Riviera traži animatore za sezonu 2018.

20.1.2018 @ 14:03 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

Od sljedećeg tjedna Valamar Riviera kreće s audicijama za animatore koje će se održavati diljem Hrvatske, u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Rapcu,Poreču, Puli i Dubrovniku. Prva je već u ponedjeljak, 22. siječnja, u zagrebačkom hotelu ‘Dubrovnik’.

Valamarov animacijski tim i ove će sezone okupiti oko 200 animatora koji će biti zaduženi za osmišljavanje i provedbu zabavnih sadržaja za goste Valamarovih objekata. Pozicija animatora idealna je za sve koji vole raditi u timu, imaju između 18 i 35 godina te dobro vladaju stranim jezicima. Traže se sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dječji animatori i odgajatelji te svestrani animatori i plesači.

Otvorene su pozicije u Poreču, Rapcu, Puntiželi, otoku Krku i Dubrovniku, a uz poticajno radno okruženje, Valamar animatorima osigurava atraktivnu mjesečnu plaću, pripremu i edukaciju za rad, mogućnost napredovanja te smještaj i prehranu.

Detaljan raspored audicija možete pronaći na web stranici valamar-riviera.com, a sve zainteresirane pozivamo da svoj životopis i prijavu pošalju već danas na sljedeće e-mail adrese: entertainment.valamar@valamar.com ili animation@valamar.com.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana