DuList IN

VALAMAR RIVIERA Preko 300 djece uživalo u ‘Obiteljskom danu’

Početak prosinca u Valamaru obilježen je sada već tradicionalnim Obiteljskim danom – Valamar Family Day. Više od 300 djece Valamarovih zaposlenika od Istre i Kvarnera do Dubrovnika provelo je dan sa svojim roditeljima upoznajući se s njihovim poslovima.

U Valamarovim destinacijama organizirao se bogat program za mališane svih uzrasta – od radionica izrade božićnih kolačića i zdravih smoothieja, do kreativnih radionica izrade božićnih ukrasa i projekata izgradnje hotela za male građevinare. Djeca su mogla uživati i u kreativnim zonama za slobodno vrijeme gdje su se zabavljala uz Lego kocke i crtiće, kao i vožnjom bicikala ili autića.

U Valamarovoj upravnoj zgradi u Poreču organiziralo se i predavanje gostiju iz pulskog akvarija koji su djecu upoznali s morskim organizmima jadranskog podmorja. Djeca su imala mogućnost sudjelovati i na Robotic Workshop radionici gdje su se susrela s modernim i inovativnim tehnologijama.

U Rapcu su djeca Valamarovih zaposlenika izrađivala hotele od recikliranog materijala i Lego kocki, a svoja kreativna umijeća pokazala su i izradom dekoracija od slanog tijesta i papira i mnogim drugim aktivnostima.

U Dubrovniku je Valamar organizirao druženje djece i roditelja u znaku šljokica i kreativnih radionica na kojima su izrađivali morske pse i autiće te se igrali s Lego kockama.

Kao uspomenu na ovaj jedinstveni dan djeca su kući ponijela prigodne darove i fotografiju s Marom, Valamarovom maskotom.

Pročitajte još

Darija Mikulandra u nesvakidašnjoj kreaciji poznate dizajnerice

Dulist

PREMIJERA Priča o Orlandu kroz plesne pokrete Conviva oduševila i velike i male

Dulist.hr

VEČER KOMEDIJE NA KAMPUSU Nasmijte se do suza sa Željkom Pervanom

Dulist