Aktualno

Valamar opet u Top 5 Poslodavaca Partnera

Valamar opet u Top 5 Poslodavaca Partnera

Vodećoj turističkoj menadžment tvrtki Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. danas je dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za tekuću godinu.

Time je ta tvrtka sedmu godinu zaredom potvrdila status Poslodavca Partnera, koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Valamar je ujedno, prema ocjenama tvrtke Selectio koja dodjeljuje Certifikat, već četiri godine zaredom među Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj.

– Valamar je od 2008. godine među Top 5 Poslodavaca Partnera čime se smješta u sam vrh kompanija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima. Svojim strateškim pristupom upravljanju ljudskim resursima i praksama zapošljavanja i zadržavanja najboljih zaposlenika te usmjeravanja svih zaposlenika prema zajedničkom cilju, doprinose konkurentnosti i uspjehu Valamara – istaknuo je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, koji je predao Certifikat Gordani Fabris, direktorici ljudskih resursa Valamara.

– Ovo je još jedna potvrda naše kontinuirane uspješnosti u upravljanju ljudskim resursima te veliko priznanje, ali i motivacija za daljnji razvoj u tom području. Analize koje pokazuju da smo najbolji Poslodavac Partner među hotelijerima i među pet najboljih Poslodavaca Partnera u državi dokazuju ispravnost naše poslovne strategije, koja u značajnom dijelu obuhvaća upravo ulaganja u razvoj naših zaposlenika. Ona uključuju postojanje Valamar akademije – internog sustava za edukaciju i trening budućih direktora objekata i voditelja odjela, a od ove godine i novopokrenutu Valamar akademiju za prodaju, marketing i upravljanje prihodima. Zatim više od 20 tisuća sati edukacije godišnje za naše zaposlenike, zapošljavanje novih generacija pripravnika te razrađen sustav nagrađivanja radnika itd – izjavila je Gordana Fabris povodom još jedne potvrde statusa Poslodavca Partnera.

Odjel ljudskih resursa Valamara u 2012. godini dobio je još dva prestižna priznanja struke. Portal MojPosao dodijelio mu je nagradu "Najbolja HR praksa" za projekt Valamar akademije, kojoj je cilj razvoj i interno napredovanje kvalitetnih zaposlenika unutar grupacije.

Gordana Fabris, direktorica ljudskih resursa Valamara na HR summitu portala Posao.hr u Splitu proglašena je najboljom HR menadžericom za 2011. godinu te joj je uručena nagrada Prometej 2011.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist