Aktualno

Valamar opet u Top 5 Poslodavaca Partnera

Vodećoj turističkoj menadžment tvrtki Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. danas je dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za tekuću godinu.

Time je ta tvrtka sedmu godinu zaredom potvrdila status Poslodavca Partnera, koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Valamar je ujedno, prema ocjenama tvrtke Selectio koja dodjeljuje Certifikat, već četiri godine zaredom među Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj.

– Valamar je od 2008. godine među Top 5 Poslodavaca Partnera čime se smješta u sam vrh kompanija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima. Svojim strateškim pristupom upravljanju ljudskim resursima i praksama zapošljavanja i zadržavanja najboljih zaposlenika te usmjeravanja svih zaposlenika prema zajedničkom cilju, doprinose konkurentnosti i uspjehu Valamara – istaknuo je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, koji je predao Certifikat Gordani Fabris, direktorici ljudskih resursa Valamara.

– Ovo je još jedna potvrda naše kontinuirane uspješnosti u upravljanju ljudskim resursima te veliko priznanje, ali i motivacija za daljnji razvoj u tom području. Analize koje pokazuju da smo najbolji Poslodavac Partner među hotelijerima i među pet najboljih Poslodavaca Partnera u državi dokazuju ispravnost naše poslovne strategije, koja u značajnom dijelu obuhvaća upravo ulaganja u razvoj naših zaposlenika. Ona uključuju postojanje Valamar akademije – internog sustava za edukaciju i trening budućih direktora objekata i voditelja odjela, a od ove godine i novopokrenutu Valamar akademiju za prodaju, marketing i upravljanje prihodima. Zatim više od 20 tisuća sati edukacije godišnje za naše zaposlenike, zapošljavanje novih generacija pripravnika te razrađen sustav nagrađivanja radnika itd – izjavila je Gordana Fabris povodom još jedne potvrde statusa Poslodavca Partnera.

Odjel ljudskih resursa Valamara u 2012. godini dobio je još dva prestižna priznanja struke. Portal MojPosao dodijelio mu je nagradu "Najbolja HR praksa" za projekt Valamar akademije, kojoj je cilj razvoj i interno napredovanje kvalitetnih zaposlenika unutar grupacije.

Gordana Fabris, direktorica ljudskih resursa Valamara na HR summitu portala Posao.hr u Splitu proglašena je najboljom HR menadžericom za 2011. godinu te joj je uručena nagrada Prometej 2011.

Pročitajte još

SADAŠNJI ZAKUPCI NA MUKAMA Svi gradski prostori na natječaju!?

Maria Prkut

KONAVOSKE IGRE Dupkom su bile pune Šišine dube

Dulist

VELIKI TRANSFER Stipan Đuretić novi je član HNS-a

Dulist