Natrag
16.2.2019 06:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar opet u Top 5 Poslodavaca Partnera

19.12.2012 @ 12:12 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Vodećoj turističkoj menadžment tvrtki Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. danas je dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za tekuću godinu.

Time je ta tvrtka sedmu godinu zaredom potvrdila status Poslodavca Partnera, koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Valamar je ujedno, prema ocjenama tvrtke Selectio koja dodjeljuje Certifikat, već četiri godine zaredom među Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj.

– Valamar je od 2008. godine među Top 5 Poslodavaca Partnera čime se smješta u sam vrh kompanija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima. Svojim strateškim pristupom upravljanju ljudskim resursima i praksama zapošljavanja i zadržavanja najboljih zaposlenika te usmjeravanja svih zaposlenika prema zajedničkom cilju, doprinose konkurentnosti i uspjehu Valamara – istaknuo je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO, koji je predao Certifikat Gordani Fabris, direktorici ljudskih resursa Valamara.

– Ovo je još jedna potvrda naše kontinuirane uspješnosti u upravljanju ljudskim resursima te veliko priznanje, ali i motivacija za daljnji razvoj u tom području. Analize koje pokazuju da smo najbolji Poslodavac Partner među hotelijerima i među pet najboljih Poslodavaca Partnera u državi dokazuju ispravnost naše poslovne strategije, koja u značajnom dijelu obuhvaća upravo ulaganja u razvoj naših zaposlenika. Ona uključuju postojanje Valamar akademije – internog sustava za edukaciju i trening budućih direktora objekata i voditelja odjela, a od ove godine i novopokrenutu Valamar akademiju za prodaju, marketing i upravljanje prihodima. Zatim više od 20 tisuća sati edukacije godišnje za naše zaposlenike, zapošljavanje novih generacija pripravnika te razrađen sustav nagrađivanja radnika itd – izjavila je Gordana Fabris povodom još jedne potvrde statusa Poslodavca Partnera.

Odjel ljudskih resursa Valamara u 2012. godini dobio je još dva prestižna priznanja struke. Portal MojPosao dodijelio mu je nagradu "Najbolja HR praksa" za projekt Valamar akademije, kojoj je cilj razvoj i interno napredovanje kvalitetnih zaposlenika unutar grupacije.

Gordana Fabris, direktorica ljudskih resursa Valamara na HR summitu portala Posao.hr u Splitu proglašena je najboljom HR menadžericom za 2011. godinu te joj je uručena nagrada Prometej 2011.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana