Natrag
24.4.2019 14:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Valamar Lacroma Dubrovnik jedan od tri najbolja kongresna hotela u Hrvatskoj!

29.10.2018 @ 20:34 Dulist Hrvatska
2;2

Podijelite:

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, ponovno je slavila na Danima hrvatskog turizma održanima prošlog tjedna na Hvaru.

Naime, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* jedan je od tri najbolja kongresna hotela u Hrvatskoj za što je nagrađen Turističkim cvijetom, priznanjem koje Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru.

Obiteljskim hotelom godine proglašen je Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* na otoku Sv.Nikola u Poreču, a najboljom plažom na Jadranu proglašena je Val Sundance Sandy Family Beach koja se nalazi u sklopu Valamar Collection Girandella Resorta u Rapcu. Ova nagrađena plaža u Rapcu uređena je 2017. godine u sklopu jedne od najvećih investicija u turizmu u Hrvatskoj.

Osim toga, Valamar Diamant Hotel je među najboljim hotelima s 4 zvjezdice, a Valamar Koralj Hotel među najboljim hotelima s 3 zvjezdice. Priznanje za jedan od najboljih stories hotela dobio je Valamar Collection Isabella Island Resort 5*, dok je Krk Premium Camping Resort 5* jedan od tri najbolja velika kampa na Jadranu. Osim toga, Valamar je imao finalista i u kategoriji za najbolji hotel godine na TOP 10 listi. Bio je to ponovno Valamar Collection Isabella Island Resort u Poreču.

Dvodnevni, najveći skup turističkog sektora koji organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora održao se 24. i 25. listopada na Hvaru te je okupio gotovo dvije tisuće sudionika. Prve večeri su dodijeljene nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije i atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ te nagrade za najbolje djelatnike u turizmu „Čovjek ključ uspjeha“, a druge večeri nagrade za deset najboljih u turizmu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana