Aktualno

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Valamar isplaćuje posebnu nagradu zaposlenicima za uspješnu sezonu

Kako bi dodatno nagradila svoje zaposlenike Valamar Riviera će isplatiti posebnu nagradu za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone. Nagrada u neto iznosu od 500 kuna isplatit će se svim zaposlenicima na neodređeno i određeno vrijeme, a koji će biti u radnom odnosu na dan 31. srpnja te će kroz mjesec srpanj raditi najmanje pola mjeseca. Učenicima i studentima koji će tijekom mjeseca srpnja također raditi najmanje dva tjedna, isplatit će se nagrada u neto iznosu od 300 kuna. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom/naknadom za srpanj.

„Odradili smo uspješno prvi dio sezone, a naši zaposlenici rade sjajan posao za što smo ih odlučili dodatno nagraditi. Ponosni smo što smo prepoznati kao top poslodavac u turizmu te kao jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj“, izjavila je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

Valamar je prvi poslodavac u turizmu u Hrvatskoj koji će svojim zaposlenicima s ugovorom na neodređeno u trenutku isplate te svim radnicima koji budu u radnom odnosu na određeno vrijeme u 2019. godini u trajanju od najmanje 10 mjeseci, isplatiti i 13. plaću u neto iznosu od 5.000 kuna u prosincu. Svojim zaposlenicima Valamar daje i jamstvo minimalnih neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna neto za odrađeni puni mjesečni fond sati.

Svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, Valamar će ove godine isplatiti i božićnicu u neto iznosu od 2.000 kuna, a zaposlenike s ugovorom na određeno nagraditi i sa nagradom za sezonski posao u neto iznosu od 700 do 1.500 kuna ovisno o odrađenom broju sati.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist