Grad

Valamar Dubrovnik President osvojio prestižnu nagradu

Valamar Dubrovnik President osvojio prestižnu nagradu

Valamar Dubrovnik President je krajem listopada u Dohi osvojio prestižnu nagradu Luxury Hotel Award za koju je prvi put nominiran, a koja se dodjeljuje najboljim svjetskim hotelima.

Dubrovački hotel nagrađen je u kategoriji Luxury Beach Hotel, a pored toga cijela grupacija Valamar Hotels & Resorts dobitnik je nagrade u kategoriji Best Hotel Group u 2016. u Južnoj Europi. Valja napomenuti da za hotele, pored struke, mogu glasati i gosti, čime dobivena priznanja dobivaju dodatnu važnost.

Iznimno mi je zadovoljstvo što u ime hotela Valamar Dubrovnik President mogu primiti ovu prestižnu nagradu. Hotel je potpunom obnovom 2014. godine dobio petu zvjezdicu, a visoka razine usluge postala je dijelom svih segmenata naše ponude. Ova nagrada je rezultat ne samo vrhunske kvalitete sadržaja i usluga, nego i rada cijelog našeg predanog tima, jer upravo su naši djelatnici ključ našeg uspjeha. Ovim putem im i zahvaljujem, jer ovo je pravo „svjetsko“ priznanje ljubavi s kojom rade ovaj posao – rekao je direktor hotela Valamar Dubrovnik President Amir Tikveša prilikom primanja nagrade.

Osim Valamar Dubrovnik Presidenta, nagrađen je i Valamarov Isabella Island Resort, koji je osvojio nagradu Luxury Beach Hotel.

Inače, World Luxury Hotel Awards je priznata globalna organizacija koja nagradama potvrđuje kvalitetu luksuznih hotela diljem svijeta. Ovogodišnje deseto po redu dodjeljivanje spomenute nagrade održalo se krajem listopada u Dohi, a za nju je bilo nominirano više od tisuću hotela u svijetu. Zbrajanjem online glasova gostiju i osoba iz struke, nagrade za luskuzne hotele i resorte diljem svijeta dodijeljene su u više od 60 kategorija.

Od hrvatskih hotela ovu su nagradu dosad dobili zagrebački Regent Esplanade (Luxury City Hotel 2011.), a ove je godine nagradu osvojilo čak šest hrvatskih hotela, uključujući i Valamarove.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist