Aktualno

Valamar donirao 60 tisuća kuna Dječjim vrtićima Dubrovnik

Valamar donirao 60 tisuća kuna Dječjim vrtićima Dubrovnik

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, donirala je ukupno 165 tisuća kuna za poboljšanje uvjeta rada s djecom u vrtićkim skupinama u Dubrovniku i u jasličkim skupinama u Poreču. Sva sredstva osigurana su iz humanitarne akcije Veliko srce Valamara.

Vrtić Sunce u Dječjim vrtićima Dubrovnik će uz pomoć donacije u visini od 60 tisuća kuna nabaviti didaktička pomagala i ostalu opremu potrebnu za kvalitetniji rad s čak četrdesetak djece vrtićkog uzrasta.

-Primljena donacija nam značajno pomaže u unaprjeđenju rada našeg Vrtića. Našu radost podijelili smo i s djecom i jedva čekamo da igračke i didaktika stignu u naš vrtić – izjavila je Boja Milan Mustać, v.d. ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik.

Valamar je donirao 105 tisuća kuna dječjem vrtiću ‘Radost’ Poreč – Parenzo, koji će sredstva utrošiti na poboljšanje uvjeta za djecu jasličke dobi u svojim vrtićima u Kašteliru i Poreču.

Ovogodišnja humanitarna akcija Veliko srce Valamara ujedno je i najuspješnija – u akciji koja se već treću godinu zaredom provodi u Valamarovim hotelima i kampovima gosti su donirali čak 165 tisuća kuna. Svake godine akcija se provodi s različitim ciljem pomoći lokalnoj zajednici, a ove godine sva sredstva usmjerena su u dječje vrtiće.

-Raduje nas što će Valamarova donacija izravno biti na korist djeci. Svaka inicijativa koja je namijenjena kvalitetnijem odrastanju djece je od iznimne važnosti jer je ulaganje u naše najmlađe ulaganje u budućnost cjelokupne zajednice – istaknula je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamar Riviere.

Valamar aktivno surađuje s dječjim vrtićima u destinacijama u kojima posluje u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja Mali turizam, a kroz edukativne radionice Valamarove hotele godišnje posjeti više od 300 mališana vrtićke dobi.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist