Hrvatska

VALAMAR DIGITAL DAY ‘Želimo odgovoriti na potrebe modernog gosta’

Valamar Riviera je u petak u svojoj upravnoj zgradi u Poreču održala prvi Valamar Digital Day – predstavljanje Valamar digitalne strategije koja čini jednu od šest ključnih strateških inicijativa Valamara uz koju su razmatrani i digitalni trendovi i tehnologije koje će obilježiti turizam i hotelijerstvo u nadolazećem razdoblju.

Digitalni dan u Valamaru bio je i prvo predstavljanje digitalnog tima pod imenom VALDI (Valamar Digital & Innovation) koji čini pedesetak djelatnika Valamara s iskustvom na brojnim inovativnim projektima. Naime, u Valamaru je u posljednje dvije godine pokrenuto ukupno 46 digitalnih projekata u sklopu digitalne strategije kompanije s fokusom na nekoliko područja kao što su personalizacija usluge i odnosa s gostima te optimizacija i automatizacija poslovnih procesa koje su nužne za daljnji razvoj konkurentnosti i visoke razine kvalitete usluge po kojoj je Valamar prepoznat na tržištu.

U Valamaru su već u primjeni brojna inovativna digitalna rješenja poput myValamar mobilne aplikacije za komunikaciju s gostima, Valamar Experience Concierge za upravljanje doživljajima u destinaciji, check-in kiosk, sustav inteligentnih soba, aplikacije za evidenciju ručnika za plažu i drugo. U ovoj godini VALDI je usmjeren na kreiranje nezaboravnog iskustva gosta u fazi dolaska i check-ina, Valamartist mobilnu aplikaciju za djelatnike i razvoj online edukacijske platforme.

Valamar Digital Day otvorili su Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamara te Roberto Gobo, direktor digitalizacije u Valamaru koji su istaknuli važnost digitalizacije za uspješan i održiv rast:

-Hrvatska je kao jedna od vodećih turističkih destinacija već dokazala da znanjem i kreativnošću može biti globalno konkurentna. Valamar Riviera svojom digitalnom strategijom želi odgovoriti na potrebe modernog gosta, djelatnicima omogućiti komunikaciju i učenje na digitalnim platformama, unaprijediti poslovne procese i njegovati organizacijsku kulturu koja stalno inovira uz pomoć novih tehnologija. Valamarova digitalna vizija ima za cilj pružanje personalizirane usluge i poboljšanje operativne učinkovitosti za što digitalne tehnologije danas mogu biti odličan akcelerator – naglasila je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove u Valamaru.

Svoja su inovativna tehnološka rješenja i projekte tom prilikom predstavili vodeći stručnjaci iz niza vodećih kompanija u području IT-a i digitalnih tehnologija, uključujući Microsoft Hrvatska, IBM Hrvatska, SAP i Portaltech Reply, Bonsai by Span, Careesma.co, Megatrend poslovna rješenja, Combis, Span, Adria Electronic, Creatrix (Flex keeping), Unidos grupa i Kadei 360. Valamar je tako kroz prvi Digital Day naglasio potencijal šire digitalne transformacije u turizmu.

Pročitajte još

CAPPELLI O TURISTIČKIM REZULTATIMA Od ovog vikenda više nismo u minusu!

Dulist

DEMOGRAFSKA SLIKA Iz naše Županije otišlo 2,5 posto mladih ljudi

Dulist

DORH odbacio kaznenu prijavu protiv ministrice Gabrijele Žalac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija