Hrvatska

VALAMAR DIGITAL DAY ‘Želimo odgovoriti na potrebe modernog gosta’

VALAMAR DIGITAL DAY 'Želimo odgovoriti na potrebe modernog gosta'

Valamar Riviera je u petak u svojoj upravnoj zgradi u Poreču održala prvi Valamar Digital Day – predstavljanje Valamar digitalne strategije koja čini jednu od šest ključnih strateških inicijativa Valamara uz koju su razmatrani i digitalni trendovi i tehnologije koje će obilježiti turizam i hotelijerstvo u nadolazećem razdoblju.

Digitalni dan u Valamaru bio je i prvo predstavljanje digitalnog tima pod imenom VALDI (Valamar Digital & Innovation) koji čini pedesetak djelatnika Valamara s iskustvom na brojnim inovativnim projektima. Naime, u Valamaru je u posljednje dvije godine pokrenuto ukupno 46 digitalnih projekata u sklopu digitalne strategije kompanije s fokusom na nekoliko područja kao što su personalizacija usluge i odnosa s gostima te optimizacija i automatizacija poslovnih procesa koje su nužne za daljnji razvoj konkurentnosti i visoke razine kvalitete usluge po kojoj je Valamar prepoznat na tržištu.

U Valamaru su već u primjeni brojna inovativna digitalna rješenja poput myValamar mobilne aplikacije za komunikaciju s gostima, Valamar Experience Concierge za upravljanje doživljajima u destinaciji, check-in kiosk, sustav inteligentnih soba, aplikacije za evidenciju ručnika za plažu i drugo. U ovoj godini VALDI je usmjeren na kreiranje nezaboravnog iskustva gosta u fazi dolaska i check-ina, Valamartist mobilnu aplikaciju za djelatnike i razvoj online edukacijske platforme.

Valamar Digital Day otvorili su Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Valamara te Roberto Gobo, direktor digitalizacije u Valamaru koji su istaknuli važnost digitalizacije za uspješan i održiv rast:

-Hrvatska je kao jedna od vodećih turističkih destinacija već dokazala da znanjem i kreativnošću može biti globalno konkurentna. Valamar Riviera svojom digitalnom strategijom želi odgovoriti na potrebe modernog gosta, djelatnicima omogućiti komunikaciju i učenje na digitalnim platformama, unaprijediti poslovne procese i njegovati organizacijsku kulturu koja stalno inovira uz pomoć novih tehnologija. Valamarova digitalna vizija ima za cilj pružanje personalizirane usluge i poboljšanje operativne učinkovitosti za što digitalne tehnologije danas mogu biti odličan akcelerator – naglasila je Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove u Valamaru.

Svoja su inovativna tehnološka rješenja i projekte tom prilikom predstavili vodeći stručnjaci iz niza vodećih kompanija u području IT-a i digitalnih tehnologija, uključujući Microsoft Hrvatska, IBM Hrvatska, SAP i Portaltech Reply, Bonsai by Span, Careesma.co, Megatrend poslovna rješenja, Combis, Span, Adria Electronic, Creatrix (Flex keeping), Unidos grupa i Kadei 360. Valamar je tako kroz prvi Digital Day naglasio potencijal šire digitalne transformacije u turizmu.

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist